Crna kronika
POLICIJA UTVRDILA OČEVIDOM

Prometnu nesreću u kojoj je poginuo 56-godišnjak izazvao je 25-godišnji vozač
Objavljeno 20. lipnja, 2016.

Vezani članci

TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA

Vozač (56) poginuo u frontalnom sudaru

KUŠEVAC - Nakon što je policija obavila očevid na mjestu prometne nesreće na cesti između Đakova i Kuševca, koja se dogodila u nedjelju oko 9.50 sati, utvrđeno je da je sudar u kojem je poginuo 56-godišnjak izazvao 25-godišnji vozač.

- Nesreća se dogodila kada je 25-godišnjak upravljao državnom cestom broj sedam i dolaskom do zavoja udesno zbog neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom. Vozač je prešao u prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila kojim je upravljao 56-godišnjak. Od siline udara automobil kojim je upravljao 25-godišnjak odbačen je na zemljanu površinu, dok je automobil kojim je upravljao 56-godišnjak udario u metalnu zaštitnu ogradu i prometne znakove te se zaustavio u odvodnom kanalu, doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske.

Iz priopćenja policije doznajemo da su ozlijeđeni vozači te putnik iz vozila 25-godišnjaka prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je u 12.10 sati preminuo 56-godišnji vozač. Putnik i 25-godišnji vozač lakše su ozlijeđeni. Protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Na području Policijske uprave osječko–baranjske za vikend se dogodilo 13 prometnih nesreća. U tri nesreće jedna je osoba poginulaa, a pet je lakše ozlijeđeno, dok je preostalih deset za posljedicu imalo materijalnu štetu.S.Lacić

SLETIO AUTOMOBILOM NA NJIVU

Jenda osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 5.15 sati, u Starom Petrovom Selu. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnji vozač automobila prešao preko prometne trake namijenjene za kretanje vozila iz suprotnog smjera i sletio u kanal. U daljnjem kretanju preko raslinja vozilo se u prevrtanju zaustavilo na njivi kukuruza. Vozač je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike