Autoglas
JEDNIM KLIKOM MIŠEM

Online kupnja guma u stalnom je porastu u Hrvatskoj, a i jeftinija je
Objavljeno 14. lipnja, 2016.

Online trgovina, odnosno kupnja preko interneta, sve je izraženija, a iz godine u godinu web-trgovine bilježe konstantan porast prodaje. Danas gotovo nema stvari koju ne možemo kupiti online, a upravo automobilske gume jedna su od “zgodnih stvarčica” koje možemo kupiti klikom mišem. Za početak, kupac koji se pokuša informirati na danas uobičajen način, a to je upravo preko interneta, primijetit će da sve veći broj prodavača svoje usluge sada nudi online, preko webshopa. U praksi to znači da se za računalom više ne treba samo informirati nego i obaviti cijeli posao!

Web-trgovina ne nedostaje, no ipak neke od njih iskaču iz mase. Jedna od takvih koje privlače pozornost je online trgovina guma pod znakovitim nazivom Gume.com.hr. Sučelje stranica je korisnički prilagođeno tako da je uz samo nekoliko klikova mišem moguće doći do onih guma koje nas zanimaju. Odmah na početku dočekuje nas stranica na kojoj je dovoljno odbrati tip gume, potom veličinu i po želji ostale parametre – indeks brzine, cijenu ili proizvođača. Nakon toga uz jedan klik na prikaz ponude dobivamo ono što je najbolje za nas.

U kojem pogledu najbolje? Najbolje po cijeni, po količini ponude i izboru te jednostavnoj i brzoj narudžbi. Cijene su očigledno među najnižima, a tomu možemo zahvaliti internetu i blagodatima online kupnje kod čega nema troškova skladištenja, prekomjernih količina i drugih troškova klasične prodaje, a osim toga gume se nabavljaju direktno od proizvođača bez posredovanja. Nakon narudžbe, gume se šalju direktno kupcu na adresu, a prema potrebi mogu biti dostavljene i nekome od partnera gdje ih možete pokupiti ili montirati. Bitna je stavka i to da je dostava – besplatna!

O važnosti promjena guma nećemo previše trošiti riječi – kao i u zimskom razdoblju kada je nužno ljetne gume zamijeniti zimskima, obrnuto je ljeti. Zimske gume svojom su izradom prilagođene niskim temperaturama i snijegu, tako u ljetno doba ne pružaju odgovarajuću razinu performansi. Jasno, ljetne gume, kako im i naziv govori, prilagođene su ljetnim vrućinama, ali i kiši. Stoga, ako još niste – pravo je vrijeme za kupnju ljetnih guma, a uz online trgovine poput Gume.com.hr do njih je moguće doći brže no ikada.M.Režić

Nakon narudžbe gume se šalju direktno kupcu na adresu, a dostava je - besplatna!