Gastro
PIK NAVIJAČKI REKVIZITI

Priprema za nogometnu groznicu uz ukusne zalogaje
Objavljeno 11. lipnja, 2016.

Vrijeme ususret i tijekom Europskog nogometnog prvenstva gotovo je nezamislivo bez odlične atmosfere i ukusnih zalogaja. Upravo zato PIK Vrbovec pobrinuo se da nitko u navijačkoj ekipi ne ostane gladan i pripremio je delicije koje će olakšati planiranje nezaboravnih navijačkih druženja.

Za ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo PIK je omogućio uživanje u PIK Navijačkom mixu kobasica koje su kao stvorene za navijačku atmosferu. Mogu se pronaći u pakiranju od 400 g, unutar kojeg se nalaze dvije debrecinke, dvije roštiljske i dvije PIK ćebase – potpuno novi inovativan proizvod na tržištu.

Za one koji su skloniji hladnim platama, narescima i sendvičima, dostupan je PIK Navijački mix narezaka koji sadrži 300 g najfinijih trajnih kobasica, a to su omiljena čajna kobasica, ukusni kulen i neizostavna Zimska salama. Praktično pakiranje PIK Navijačkog mixa narezaka namijenjeno je druženjima na otvorenom ili kod kuće, a idealno je za fešte, predjela, organizirana gledanja utakmica te sve ostale vesele prigode.

Uz PIK Navijačke mixeve narezaka i kobasica - nogometna euforija je zagarantirana!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana