Osijek
DAN SVEUČILIŠTA

Rektorove nagrade za 51 studenta
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

Dodjelom 51 Rektorove nagrada za najbolje seminarske radove, stručne radove ili umjetnička djela te za uspjeh u studiju, jučer je počela dvodnevna proslava Dana Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Nagrade najboljim studentima, uz prorektore, dekane, prodekane i ostale visoke dužnosnike Sveučilišta najboljim studentima u generaciji uručio je rektor Željko Turkalj.

- Ovom dodjelom pokazujemo da prepoznajemo kvalitetu te svim studentima želimo pokazati kako znamo nagraditi one koji ulože izniman trud - poručio je ovom prigodom Turkalj.

Središnja proslava u povodu Dies academicus - Dana Sveučilišta, odnosno 41. akademske godine i 309. godine visokog školstva, održat će se danas svečanom sjednicom Senata sveučilišta i to u novoj zgradi Građevinskog fakulteta u sveučilišnom campusu. Ovom prigodom bit će dodijeljeno 29 potvrdnica redovitim profesorima koji su izabrani u znanstveno-nastavno zvanje redovitih profesora u razdoblju od svibnja prošle do godine do danas. To je 17. takva dodjela po redu u prigodi Dana Sveučilišta. (D.Ku.)

Najčitanije iz rubrike