Osijek
HUMANITARNI SAJAM

Prodavali knjige, odjeću, obuću, kolače, sokove...
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

Ogrlice, ukrasni sapuni, majice s printom, knjige, odjeća i obuća, prirodni sokovi, kolači i još štošta drugo bili su u ponudi na jučerašnjem humanitarnom sajmu od 9 do 12 sati u dvorištu Osnovne škole “Tin Ujević”. Učenici svih razreda te škole i njihovi nastavnici još su jednom pokazali solidarnost na djelu. Naime, novcem prikupljenim od prodanih predmeta planira se kupnja garderobnih ormarića. Cijene su bile promotivne, a učenici su se i međusobno odlučili za kupnju kako bi sajam što bolje uspio, a oni u konačnici imali uspomenu na taj dan.

- Sajam ide odlično, a cilj nam je prikupiti novac za garderobne ormariće. Svaki je razred na kreativnim radionicama osmislio što će napraviti i to smo sad stavili u prodaju. Inače, ne samo polaznici Zadruge “Tinka” nego i svi drugi učenici sudjelovali su na sajmu i pritom uživali - ispričala je učiteljica Mirjana Jurković.

Kako iznos prikupljen na sajmu neće biti dovoljan za realizaciju kupnje, škola će daljnjim aktivnostima nastojati prikupiti dovoljan iznos. Hoće li to biti karaoke, koncert ili što drugo, za sad se ne zna, no svakako je pohvalno što su učenici svih generacija pokazali pravi poduzetnički duh i zajedništvo. Dali su sve od sebe kako bi i oni, ali i generacije nakon njih, imali garderobne ormariće. M. Mihelić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije