Sport
HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA U ANTUNOVCU

Veterani za punije police socijalne samoposluge
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

U organizaciji humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” u subotu je na igralištu NK Vitez odigrana utakmica između ŽVNK Osijek i VNK Antunovac, a to nije prvi put da se sastaju te dvije ekipe. Naime, i lani su veteranke i veterani igrali u Antunovcu, također u humanoj misiji. Ovaj put pokal su zaslužile obje ekipe jer susret je završio 4:4, a pobijedila je humanost!

Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” nakon susreta je zahvalila svim sudionicima utakmice, kao i dožupanu osječko-baranjskom Draganu Vulinu koji je u Antunovac došao podržati akciju te pritom donio “pune ruke” prehrambenih proizvoda za socijalnu samoposlugu. “Rijeka ljubavi” zahvalila je i domaćinima, mještanima Antunovca, te tamošnjem župniku na iskazanom gostroprimostvu i pomoći. Jednostavno, bio je to lanac dobrote koji se osjetio na svakom koraku. Isto tako pomogao je i trgovačko-uslužni obrt “Dupin“ s osječkog Juga 2, koji je posjetitelje nagradio s toplim langošicama.

U Antunovcu se prikupljala pomoć za socijalnu samoposlugu, ali namirnicama i higijenskim potrepštinama pomoglo se i dvjema obiteljima u potrebi; samohranom ocu sa sedmero djece Davoru Štefanku te obitelj Pavošević koja ima petero djece.

Humanitarna akcija je uspjela, pa će police socijalne samoposluge biti bogatije za namirnice u vrijednosti od 2185 kuna. (I. Li.)

Najčitanije iz rubrike