Sport
TREĆA HNL "ISTOK"

Špeharovi promašivali, Ždralovčani kažnjavali
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

Ždralovčani su s(p)retno odnijeli bodove iz Višnjevca gdje su zabili više nego što su stvorili prigoda, a domaćin nije uspio poentirati iz pet stopostotnih.

Za Višnjevčane je susret dobro počeo jer je u osmoj minuti Marković-Mandić iskazao spretnost u gostujućem 16-ercu dubinsko dodavanje Kurbalića pretvorivši u pogodak - 1:0. Ždralovčani su zaostatak brzo anulirali preko Ivančića koji je iz blizine pogodio bliži kut nakon što je zdesna na drugu vratnicu centrirao Sabljić - 1:1. Pet minuta kasnije domaća se mreža ponovno zatresla zahvaljujući Trupcu koji je iskoristio dekoncentraciju zadnje protivničke linije i vratara Jakovljevića nakon što je ždralovačkog veznjaka u vatru gurnuo Kozić - 1:2. Ispostavilo se da je pobjednik bio definiran u 32. minuti kada je Sabljić s desetak metara pogodio mrežu nakon što mu je Jakovljević odbio na nogu centaršut zdesna - 1:3. Do odmora su domaći imali tri prigode koje je sve neutralizirao gostujući vratar Srbljanović. U 39. minuti izvadio je loptu iz lijevog gornjeg kuta kamo ju je izvana poslao Meseljević, a iz toga udarca iz desnog kuta Bekavac je iz dobre prigode šutirao u ždralovačkog čuvara mreže. Identično kao minutu kasnije Kvesić kada je mogao birati kamo će poslati loptu u mrežu. S vanjske se ona strane zatresla u 67. minuti kada je Damjanović na lijevoj strani pronašao utrčalog Meseljevića čiji je udarac završio nekoliko centimetara pokraj desne vratnice. Nju je u 81. pogodio Bekavac prizemnim udarcem zdesna ciljajući suprotni kut. Tako su se Višnjevčani porazom oprostili od svojih pristaša za tekuću sezonu, iako su u drugom poluvremenu bili znatno aktivniji partner. D.Lekšan

VIŠNJEVAC                      1  (1)
MLADOST (Ž)                   3  (3)

VIŠNJEVAC - ŠRC Višnjevac. Vrijeme: sunčano. Teren: dobar. Gledatelja: 60. Sudac: Davor Jozić (Slavonski Brod) 6. Strijelci: 1:0 Marković-Mandić (8), 1:1 Ivančić (10), 1:2 Trupac (15), 1:3 Sabljić (32). Žuti kartoni: Čakalić (Višnjevac) i Mlinarić (Mladost). Crvenih kartona nije bilo.

VIŠNJEVAC: Jakovljević 6, Vranješ 5,5, Kurbalić 6, Čakalić 6,5, Žitnjak 6,5, Damjanović 6, Kvesić 5,5 (od 46. Šimašek 6), Marković-Mandić 6,5 (od 67. Pandurević 6), Bekavac 6, Meseljević 6,5 (od 89. Stojanović -), Marković 6,5.

MLADOST: Srbljanović 7, Starčević 6,5, Pleić 6, Mlinarić 6 (od 61. Kosanović 6), Sučić 6 (od 75. Bošnjak -), Ivančić 7, Trupac 7, Maras 6,5, Šiprak 7 (od 81. Coha -), Kozić 6,5, Sabljić 7,5.

IGRAČ UTAKMICE: IVAN SABLJIĆ (MLADOST)

Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

OSJEČANIN U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Pratljačić nokautirao Crnogorca, sa Srbinom za finale

Najčitanije iz rubrike