Osijek
USPJEH “RADNIČKIH” SPORTAŠA TRŽNICE D.O.O.

Osvojili šest prvih i četiri druga mjesta u konkurenciji 20 ekipa iz cijele Hrvatske!
Objavljeno 27. svibnja, 2016.

Da Tržnice d.o.o. i sport mogu imati puno toga zajedničkog dokaz je odličan uspjeh 19-ero djelatnika te osječke tvrtke na 30. jubilarnim sportskim susretima Udruge hrvatskih tržnica, održanim od 22. do 25. svibnja u Zatonu. Žene su osvojile prva mjesta u odbojci na pijesku, boćanju, pikadu i košarci te drugo u stolnom tenisu, dok je muškarcima pripalo prvo mjesto u odbojci i košarci te drugo u šahu, stolnom tenisu i nogometu.

Osim svih naših projekata koje provodimo, ovaj uspjeh naših djelatnika vrijedan je pažnje. To je dokaz da ne samo da se na Tržnicama jede zdravo, već se i živi zdravo, a ujedno i potiče razvijanje dobrih odnosa u tvrtki. Zadovoljan sam i od srca im čestitam, rekao je Ante Šimić, direktor Tržnica, jučer prilikom predstavljanja, kako ih je nazvao, "radničkih" sportaša, a koji su osvajanjem brojnih pehara te onog prijelaznog u konkurenciji čak 20 ekipa iz cijele Hrvatske više nego sretni. Razloga za zadovoljstvo posebno je imala Renata Čepo koja je osvojila prvo mjesto u pikadu i u ženskoj i muškoj ekipi te u sedam krugova imala zavidan rezultat – 433!

- Ove igre su vam kao europske sportske igre za nas. Pobijediti Zagreb i Split veliki je uspjeh, a mi smo na terenu ostavili srce i dušu - prokomentirao je Milodrag Opačak, dodajući da je pravi dokaz za to djelatnik Ivan Škala kojemu je pripala posebna diploma unutar tvrtke – jer je ostao neozlijeđen!

- Čitav sam, nema što! Dosad je na igrama bilo svega, a najviše mi je stradavala noga, katkad i glava - kroz smijeh je rekao Škala. M. Mihelić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana