Osijek
OSJEČKI HSS NA IDUĆE LOKALNE IZBORE IZLAZI SAMOSTALNO

Humanitarnoj udruzi “Od mene za tebe” darovali motornu pilu
Objavljeno 27. svibnja, 2016.

Blagdan Tijelovo osječki HSS odlučio je provesti radno. U stranačkim prostorijama jučer je održana konferencija za novinare na kojoj je predsjedniku Humanitarne udruge “Od mene za tebe” darovana motorna pila, a bilo je govora i o pripremama za lokalne izbore koji će se održati za godinu dana.

Spomenutoj humanitarnoj udruzi, kako je istaknuo njezin predsjednik Zoran Lacković, taj će alat dobro poslužiti kada bude dovršena gradnja rehabilitacijskog, edukativnog i senzoričkog parka u Antunovcu namijenjenog ponajprije djeci s posebnim potrebama.

- Naša namjera nije da ova donacija bude shvaćena kao neka populistička mjera u povodu lokalnih izbora. Želim zahvaliti svim članovima Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke iz Osijeka koji su dali svoj novčani prilog za kupnju ove motorne pile. Najesen ćemo se opet okupiti kako bismo pomogli u izgradnji humanitarnoj udruzi u podizanju parka - izjavio je jučer predsjednik Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke Mario Turalija, koji u vladi Tima Oreškovića obnaša i dužnost zamjenika ministra poduzetništva i obrta.

Na pitanje kako se osječki HSS priprema za lokalne izbore, Turalija je odgovorio da je stranačka strategija da se pripreme provode kao da će HSS na te izbore izići samostalno, iako, ovisno o političkoj konstelaciji u gradu, nisu isključene ni druge opcije. D. Celing

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike