TvObzor
FILM SNIMLJENA PREMA BESTSELERU JOJO MOYES

Tu sam pred tobom
Objavljeno 27. svibnja, 2016.
Ljubav često nalazimo gdje ju najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smjeru kojim nikad nismo očekivali krenuti…

Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Moyes, New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju film “Tu sam pred tobom”. U glavnoj ulozi su Emilia Clarke (Igra prijestolja) i Sam Claflin (Igre gladi), a redateljica je Thea Sharrock, kojoj je to redateljski prvijenac.

Louisa Clark-Lou neočekivano će izgubiti posao konobarice i mora nekako nadomjestiti prihod s kojim je uzdržavala obitelj. Prihvaća se posla njegovateljice Willa Traynora, čovjeka koji je nekoć bio bogati bankar avanturističkog duha i živio punim plućima, a čiji je život sada potpuno promijenjen. Will je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lou odbija ponašati se u skladu s njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba.

Ostatak postave čine Janet McTeer, Charles Dance, Brendan Coyle, Stephen Peacocke, Matthew Lewis, Jenna Coleman, Samantha Spiro, Vanessa Kirby i Ben Lloyd-Hughes.

Sharrock je režirala, dok je scenarij napisala Jojo Moyes, i to prema vlastitom romanu. Producentice su Karen Rosenfelt i Alison Owen, a izvršna producentica je Sue Baden-Powell.

Radnja je smještena gotovo u cijelosti u Engleskoj, gdje se odvijao i veći dio snimanja. Remi Adefarasin i Andrew McAlpine vrijedno su radili kako bi prilagodili lokacije pune detalja opisane u romanu i scenariju prema kojima je rađen film.

Glavna lokacija bio je grad Pembroke u Walesu, a za eksterijere Willova doma korišten je dvorac Pembroke iz 1093. , slavan kao rodno mjesto Henrika VII.

Glazbu je skladao Craig Armstrong, a među popularnijim glazbenim brojevima u filmu su Ed Sheeranova “Thinking Out Loud” i “Photograph”, “Unsteady” od X Ambassadorsa, “Till The End” od Jessieja Warea i pjesma Imagine Dragonsa “Not Today”. (N.K.)

Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike