TvObzor
AXN: PETA SEZONE SERIJE “MLADI VUKODLAK”

Najpopularnija teen serija u svijetu
Objavljeno 27. svibnja, 2016.
Peta sezona serije sastoji se od dva dijela, od kojih svaki ima deset epizoda, a regionalna premijera moći će se pogledati na AXN Adriji od 1. lipnja

Peta sezone fantastične američke teen serije “Mladi vukodlak” premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji od 1. lipnja u tjednom terminu, srijedom u 21 sat.

Pred maturante Scotta McCalla i njegove prijatelje posljednja godina srednje škole postavila je mogućnost da će se u budućnosti možda morati razdvojiti. Sljedeća faza njihovih života može svakog odvesti na svoj stranu unatoč najboljim namjerama da ostanu zajedno. Pritom i ne slute da mračne sile planiraju razdvojiti “čopor” prije nego što maturiraju. Novi negativci kombiniraju znanost i nadnaravne moći kako bi ostvarili svoje zle i mistične ciljeve, što znači da su pred Scottom i njegovim prijateljima njihovi najopasniji neprijatelji dosad.

I u petoj sezoni glavnu ulogu, Mladog vukodlaka, Scotta McCalla, igra Tyler Posey, a njegova najboljeg prijatelja Stilesa Stilinskog glumi Dylan O’Brien. U ostalim rolama pojavljuju se Holland Roden kao Lydia Martin, Shelley Hennig kao Malia Tate te Dylan Sprayberry kao Liam Dunbar.

“Mladi vukodlak” nastao je na predlošku istoimene hit komedije iz 1985., u kojoj je glavnu ulogu igrao slavni Michael J. Fox, ali je scenaristički krenuo svojim putem. I dok je igrani film iz 80-ih sportska komedija, serijal je drama koja obiluje crnim humorom i tamnijim tonovima. Sami producenti priznaju da su najviše bili pod utjecajem jednog drugog hita – “Buffy, ubojica vampira”. Ipak, jedno dijele sa slavnim prethodnikom, a to je iznimna popularnost među tinejdžerskom publikom.

Peta sezona serije sastoji se od dva djela, od kojih svaki ima deset epizoda, a regionalna premijera moći će se pogledati na AXN Adriji od 1. lipnja u tjednom terminu, srijedom u 21 sat. (N.K.)

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike