Regija
VUKOVAR OBJAVIO NATJEČAJ

Prodaja zemljišta u Priljevu
Objavljeno 25. svibnja, 2016.

VUKOVAR – Grad Vukovar objavio je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Priljevo i upućen je poziv zainteresiranim subjektima da dostave ponude. Predmet prodaje su dvije parcele, veličine 1767 odnosno 1555 “kvadrata” koje se prema GUP-u Vukovara nalaze unutar granica građevinskog područja i namjena im je gospodarsko-proizvodna.

Cijena prve parcele je blizu 460.000 kuna, a druge nešto više od 400.000 kuna, dok pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve pravne i fizičke osobe (obrtnici) državljani RH i državljani država članica EU, kao i pravne osobe registrirane u RH i zemljama EU. U tekstu natječaja, objavljenom na službenoj web-stranici Grada, mogu se vidjeti svi uvjeti, a dio natječajnog teksta odnosi se i na uvjete povlaštene cijene zemljišta i druge olakšice.

Investitor/kupac može ostvariti povlaštenu 40 posto nižu cijenu zemljišta ako se obveže na ulaganje i zapošljavanje u roku od dvije godine. Među olakšicama su i oslobađanje od plaćanja komunalnog doprinosa za proizvodne djelatnosti, niska cijena doprinosa za ostale namjene i plaćanje u obrocima do pet godina. Rok za dostavljanje ponuda je 2. lipnja, dok će otvaranje ponuda biti 6. lipnja.(S.B.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike