Mozaik
MAGDALENA BRKIĆ OSVOJILA TITULU MISS SLAVONIJE

Najveća podrška su
mi moje četiri sestre
Objavljeno 25. svibnja, 2016.
Trenira u Ženskom rukometnom klubu “Vukovar”

Šarmantna članica Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci Magdalena Brkić, iz Nuštra, a od prije dva mjeseca na novoj adresi u Vinkovcima, nova je Miss Slavonije za 2016. godinu, što je bio povod da je predstavimo čitateljima Glasa Slavonije.

Kako se osjećate sad kada su se slegnuli dojmovi s izbora za Miss Slavonije?

- Osjećam se odlično, ali i pomalo umorno. Lijepo je biti Miss Slavonije i hvala svima koji me podržavaju. Trenutačno sam jako zauzeta, imam i pripreme u školi za maturu, moram učiti i rješavati neke stvari pa je zbrka, ali mislim da će mi se sve to isplatiti. Planiram upisati Medicinski fakultet, nakon uspješno završene Gimnazije M. A. Reljković u Vinkovcima.

Kako ste počeli s modelingom?

- Prošle godine bila sam volonterka na jednom događaju gdje me je zamijetio predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci i pozvao me da dođem u “Loreenu”. Nisam mnogo razmišljala jer me moda oduvijek privlačila. U početku sam nosila revije, a kasnije sam bila na dva izbora ljepote Miss turizma Hrvatske i na izboru Kraljice Hrvatske, te sad na izboru Miss Slavonije.

Tko ima najviše utjecaja na vas, mama, tata, sestre ili braća?

- Mislim da su to moje sestre. Njih četiri uvijek su bile uz mene i davale mi podršku u svemu što radim. Ne govorim samo o izboru, tj. manekenstvu, nego i drugim stvarima, poput rukometa, škole... Hvala im od srca! Nikako ne smijem zaboraviti i dva brata, tako da je nas sedmero djece u obitelji Brkić.

Pratite li izbore ljepote?

- Pratim koliko stignem s obzirom na svoje obveze. Preko Facebooka mnogo toga saznajem o tome. Na izboru za Miss Slavonije 2016. upoznala sam i drugu pratilju Miss Universe te Miss fotogeničnosti Mariju Kljajić, što mi je bilo jako drago. Nikad nisam imala predrasude oko izbora, meni je to više kao zabava, prilika za nova prijateljstva, tako da uvijek ulazim neopterećena na konačni rezultat samog izbora.

Koga od kreatora posebno volite?

- Ne mogu izdvojiti nikoga. Volim modu, odjeću, i nosim sve ono što mi se sviđa. Možda bih jedino istaknula hrvatske kreatore kojih je sve više i moram priznati da naša odjeća postaje sve bolja i bolja, i zbog toga mi je drago.

Kako se volite odijevati privatno?

- Uglavom nosim hlače i trenirke. U tome se osjećam najbolje, ali volim nositi i haljine. Zapravo, nosim sve što je lijepo i što mi pristaje.

Imate li neko omiljeno jelo? Volite li kuhati?

- Nemam neko posebno omiljeno jelo, sve volim jesti. Moram priznati da sam antitalent za kuhanje i da to ne volim raditi, to ipak ostavljam mojoj majci, a kad se udam morat ćemo nešto smisliti.

Koji su ti hobiji, čitaš li i koji ti je najdraži film?

- Moj hobi je rukomet. Treniram u Ženskom rukometnom klubu “Vukovar”. Knjige čitam, omiljena mi je “Kradljivica”, ali uglavnom obožavam ljubavne romane. Filmove obožavam gledati, ne mogu izdvojiti ni jedan i također volim one tipične ljubavne filmove.

Kakvi su vam planovi nakon izbora za Miss Hrvatske? Pretpostavljam da biste voljeli nastaviti manekensku karijeru?

- Nakon izbora Miss Hrvatske u Šibeniku voljela bih se nastaviti baviti manekenstvom, možda će biti još prijava na neki izbor. Volim modeling i obožavam nositi revije, pronašla sam se u tome. Što se tiče samih izbora, sudjelovala sam prošle godine i na izboru za Miss turizma 2015., gdje sam ponijela titulu Miss osobnosti.

Tko je Magdalena Brkić?

- Magdalena Brkić je jedna ponekad jako komplicirana djevojka, ali uvijek nasmijana i pokušava sve svoje probleme sakriti od drugih. Uvijek daje sto posto od sebe i trudi se za sve. Voli rukomet, glazbu, sport općenito, te vesele i dobre ljude, a najveća podrška i nada za sve u životu su mi Bog i obitelj.

Očekivanja za izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta u Šibeniku?

- Očekujem da ću mnogo toga naučiti, jer ipak je ovo jedan veliki izbor. Dobra zabava, mnogo novih poznanstava. Veselim se tome i jedva čekam doći. Naravno, željela bih dobar plasman, ali što bude bit će.

Mario KOKAJ
Prijem kod župana

Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i njegov zamjenik Željko Cirba primili su u Palači Srijem u Vukovaru Miss Slavonije 2016. godine, Magdalenu Brkić, kako bi joj čestitali na osvojenoj tituli i dali potporu na izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati 17. lipnja u Šibeniku.

- Ova je djevojka lijepa, pametna, skromna, ugodna, dobra učenica. Završila je Gimnaziju s odličnim uspjehom te želi napredovati i studirati medicinu, a dobra je i sportašica. Dolazi iz višečlane obitelji. O njoj mogu reći sve najbolje. Sretan sam i zadovoljan što imamo takvih djevojaka i obitelji u našoj županiji jer su one naša budućnost - rekao je župan Božo Galić.

VOLIM

MODELING I OBOŽAVAM NOSITI REVIJE, PRONAŠLA SAM SE U TOME

Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

Najčitanije iz rubrike