Mozaik
OSJEČKA MODNA KUĆA

Lukabu vodi u Urbani vrt
Objavljeno 25. svibnja, 2016.
Modna poslastica budi ekološku svijest i potiče bioproizvodnju kroz urbane vrtove

"Urbani vrt" naziv je druge capsula kolekcije sve uspješnije i poznatije osječke modne kuće Lukabu koja svakom svojom novom kolekcijom zaintrigira javnost i donese novu modnu priču.

Modna kuća Lukabu radi šest kolekcija godišnje i između dvije glavne sezone uspijeva izbaciti, osim luksuzne Bridal, i Casual liniju. Casual linija se prikazuje kroz capsula kolekciju po pristupačnijim cijenama.

- Moramo napomenuti i da je zadnja Pompon World kolekcija najprodavanija do sada. Lukabu modna kuća napravila je modnu poslasticu u kojoj budi ekološku svijest i potiče bioproizvodnju kroz urbane vrtove koji su trenutno svjetski trend. Sama dizajnerica svakom novom kolekcijom lansira svoju vlastitu priču. Ovaj put je to pin-up djevojka koja ima svoj vlastiti vrt i proizvodi svoje voće i povrće - kaže Marina Jerant, "alfa i omega" Lukabua, koja potpisuje i novu kolekciju. Točkice, mornarske pruge, pastelno karirani uzorci od vrhunskih materijala i naglasak na kroju ključne su riječi koje opisuju novu kolekciju brenda Lukabu.

- Vjerujemo da ćemo novom retrokolekcijom haljina, topova i suknji oboriti s nogu sve zaljubljenice u nosive i ženstvene odjevne komade. Potpis kolekciji daju pomno birani, vrhunski i prirodni materijali poput popelina i viskoze, dok su uzorci i krojevi idealni za duge sunčane dane i ljeto koje dolazi. Urbani vrtovi vrijedan su doprinos sadržaju i kvaliteti života u gradu, ekološkoj svijesti građana, poticanju tradicionalnog načina uzgoja hrane, zdravom načinu korištenja slobodnog vremena te promoviranju zdravog životnog stila - zaključuje dizajnerica. Što se tiče make upa, potpisuju ga Maja Galba /Dushofblue MakeUp, model je Božica Marukić, a fotografije su djelo Marine Jerant i Maje Galbe.T.Levak

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike