Regija
SVE VIŠE RADILIŠTA U GRADU POŽEGI

Ulica Ervine Dragman uskoro dobiva asfalt
Objavljeno 24. svibnja, 2016.

POŽEGA – S dolaskom proljeća intenzivirali su se građevinski radovi u Požegi, a osim velikih gradilišta na Gradskom bazenu i požeškom Trgu sv. Terezije, trenutno se radi i u tri gradske i prigradske ulice. Prije desetak dana počeli su radovi na potpunoj rekonstrukciji makadamskog puta i postavljanju asfalta u Ulici Ervine Dragman, desnom odvojku ulice Varelovac.

- Još jedna ulica ove godine je u izgradnji, a moram ponoviti da se radi ravnomjerno na cijelom području grada i prigradskih naselja. Danas očekujemo završetak i postavljanje asfalta u Radničkoj ulici u Vidovcima, a otvaramo ovo gradilište u Ulici Ervine Dragman vrijedno oko 500 tisuća kuna. Asfalt će dobiti stanovnici ovog rubnog dijela grada gdje žive uglavnom mlade obitelji. Obećali smo da će se u ovom mjesnom odboru još završiti spoj Ulice Borisa Hanžekovića, i u ovom mjesnom odboru ostaje nam Ulica Vinka Paulskog, gdje smo prošle godine proveli kanalizaciju i još asfaltiranje ulice. Nastavljamo radove i u drugim mjesnim odborima prema planu, a to je nekih osam ulica koje će biti asfaltirane. Time će naši građani osjetiti poboljšanje kvalitete života – istaknuo je požeški gradonačelnik Vedran Neferović, koji je obišao radove u Ulici Ervine Dragman.

Radove izvodi požeška tvrtka Promet, ulica je duga nešto više od 200 metara, slijepa je ulica s kolnikom širokim za dvosmjerni promet. Završetak radova očekuje se za desetak dana.(AGM Kruna)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike