Sport
ČEKAJU SLUŽBENU POTVRDU POVRATKA U PRVU LIGU

Gagro: Dobit ćemo licencu
Objavljeno 23. svibnja, 2016.

Potvrdu povratka u prvoligaško društvo u Cibaliji bi trebali dobiti danas kada će biti objavljena odluka komisije za licenciranje. Podsjetimo, u prvom krugu Vinkovčani nisu dobili licencu za Prvu ligu. U međuvremenu su u klubu odrađene brojne radnje kako bi ishodili licencu pa je predsjednik Miroslav Gagro uvjeren u pozitivno rješenje komisije za licenciranje.

- Čekamo danas službenu potvrdu, ali mislim kako s tim neće biti problema. Napravili smo baš sve što je od nas HNS tražio - pričao je Gagro koji je šibensku utakmicu pratio u društvu tehničkog tajnika Dražena Pernara.

Kako je prvi čovjek kluba preživio utakmicu?

- Ja bih prije svega čestitao igračima jer je ovo njihova najveća zasluga. U teškoj financijskoj situaciji, koju su osjetili najviše na svojim leđima, istrpjeli su sve i najzaslužniji su za ovaj pothvat. Čestitao bih i svim trenerima koji su vodili Cibaliju u ovoj sezoni od Milinovića, Bojka do Mršića, kao i cijelom stručnom stožeru. Vjerujem da će ovaj rezultat potaknuti ljude u gradu kao i županiji na još veće zajedništvo oko Cibalije i da ćemo konačno izaći iz ove teške situacije - rekao je Gagro. (A.G.)

Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike