Crna kronika
KOD ČEPINSKIH MARTINACA

Sletio automobilom u
kanal i završio u bolnici
Objavljeno 23. svibnja, 2016.

ČEPIN – Devetnaestogodišnji mladić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 5 sati na cesti između Čepina i Čepinskih Martinaca. Mladi vozač, iz još neutvrđenih razloga, sletio je automobilom u kanal i ostao prikliješten u Opel Vectri koja se prevrnula na bok. Policija je pozvala u pomoć osječke vatrogasce kako bi izvukli unerećenog vozača iz automobila. Dojavu za pomoć u spašavanju vatrogasci su dobili u 5,27 sati i pohitali na intervenciju sa dva vozila.

- Uz pomoć hidrauličnog alata izrezali smo stupove na vozilu i otvorili krov. Zajedno sa djelatnicima Hitne medicinske pomoći izukli smo unesrećenog na nosila, doznajemo od Lidije Vuksanić, operativne dežurne djelatnice Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek.

Sat i pol nakon prometne nesreće kod Čepina, osječki su vatrogasci gasili požar na Seat Altei koja se zapalila u Ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića bb. Vatra je po njihovom dolasku izbijala ispod poklopca motora, a kako je auto bio zaključan, vatrogasci su razbili stakla na vozilu da bi otvorili poklopac motora. Potom su ugasili vatru koja je oštetila automobil.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike