Regija
U EKO CENTRU ZLATNA GREDA

Otvoren jedinstven
Adrenalinski park
Objavljeno 22. svibnja, 2016.
Općina Bilje bogatija je od vikenda za još jednu turističku atrakciju

BILJE - Općina Bilje bogatija je od vikenda za još jednu turističku atrakciju po kojoj je jedinstvena na svom području i zbog koje će mnogi pohrliti u Eko centar Zlatna Greda Zelenog Osijeka. U samom srcu Kopačkog rita svečano je otvoren Adrenalinski park, prvi na tom području, odnosno jedini do Zagreba, pa se očekuje da će ga svakodnevno posjećivati, jer će, prema riječima voditelja Eko centra Jasmina Sadikovića, raditi cijelog tjedna, dopunujući ponudu te baranjske zelene oaze, gdje se može prespavati, organizirati team buildinge, uživati u specifičnoj gastronomiji, družiti se s pitomom košutom (koja će vam rado ukrasti kruh sa stola usred ručka) ili srnom i malim lanetom koje je upravo došlo na svijet, uživati u jahanju, kanuingu, školi u prirodi..., zapravo je nemjeriv broj odličnih aktivnosti tog izletiša, tek 26 km udaljenog od Osijeka, za one koji traže odmak od svakodnevice u prirodi u druženju s obitelji.

Sadiković kaže kako su napravili odvojeni adrenalinski park za predškolsku dob, a onaj veliki, koji doista tjera adrenalin u krv, podijeljen je na dvije razine, pa se na najvišu penje i po dva-tri sata.

- Uživat će svaki običan čovjek koji želi iskusiti dio alpinističkog pothvata. Nitko ne treba strahovati jer se sve odvija pod nadzorom stručnih osoba - kaže Sadiković.

Prvi su si adrenalin podigli i čestitali Sadikoviću i djelatnicima Eko centra osječko-baranjski dožupan Dragan Vulin, načelnik Općine Bilje Željko Cickaj, predsjednik Uprave Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ribić, direktor TZ Osječko-baranjske županije Antonio Sobol, dr. sc. Ivan Plaščak, direktorica TZ Općine Bilje Daniela Mihaljević, djelatnici zaduženi za županijske protokole Saša Forgić, Ivan Karalić...D.Pejić

Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike