Osijek
TRADICIONALNA UTAKMICA I DRUŽENJE

Mališani pokazali da su brži
na terenu, a umirovljenici
u potezanju aduta u beli
Objavljeno 22. svibnja, 2016.
Djedovi i unuci nastavili su s tradicijom obiteljskih druženja u Bijelom Brdu

Djedovi i unuci i ove su godine nastavili s tradicijom obiteljskih druženja u Bijelom Brdu, na stadionu NK-a BSK Bijelo Brdo.

Na nogometni su teren izišli i oni tako mali da znaju točno nabrojiti samo do deset i oni stari toliko da im brojka rođendana doseže gotovo do sto. Međugeneracijsko je obiteljsko natjecanje organizirao Klub umirovljenika Bijelo Brdo, čiji predsjednik Ljubomir Sekulić kaže kako su imali i članove ekipe koji su, unatoč silnoj želji, a zbog reumatskih poteškoća, ipak morali prosjediti utakmicu.

Je li se sudilo nepristrano ili nepotistički čak i nije bilo važno, crvenih kartona, unatoč naguravanju malih i velikih (koji su često tražili predahe i zamjene kako bi došli do daha izgubljenog u jurcanju za loptom i prebrzim unucima) nije bilo, ali je zato bilo zajedničkog druženja uz ručak - čobanac te pokoje pivce za starije i sokove za male nogometaše koji svoju perspektivu vide u svom BSK-u. Umirovljenici su pak druženje nastavili u aktivnosti koja zahtijeva puno manje znoja, uz kartanje bele. (D.P.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike