Zdravlje
U ZAGREBU OTVOREN NUTRILIFE CENTAR

Hrana je lijek
Objavljeno 23. svibnja, 2016.

U Zagrebu je otvoren NutriLife Centar, nutricionističko-dijagnostički centar koji na jednom mjestu svojim klijentima pruža kompletnu uslugu, od pretraga i mjerenja pa sve do tumačenja nalaza i pripreme personaliziranog programa koji odgovara potrebama pojedinog organizma.

Djeluje pod sloganom “Hrana je lijek” i okuplja tim vodećih stručnjaka u području nutricionizma i dijetetike. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i prakse, NutriLife stručnjaci kreirali su poseban program koji adresira globalno rastuće zdravstvene probleme kao što su intolerancija na hranu i pretilost. Voditelj centra je Branimir Dolibašić, diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

U povodu otvorenja i Europskog dana debljine, koji se globalno obilježio 21. svibnja, u ponudi je tijekom cijelog mjeseca analiza sastava tijela po cijeni od 100 kn. Analiza sastava tijela omogućava važan uvid u vaše tjelesno stanje i znači preduvjet za postavljanje cilja koji za svoje zdravlje i izgled želite postaviti. Saznajte građu svog tijela i na temelju spoznaje o sastavu vode, mišića i masnog tkiva, uz savjete nutricionista postavite sebi stvarni cilj kako želite izgledati! (M.R.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike