Osijek
4. CAMPUS ROŠTILJADA

Studenti se zabavili u društvu glumca iz “Lud, zbunjen, normalan”
Objavljeno 19. svibnja, 2016.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizirao je četvrtu Campus roštiljadu, ovaj put u humanitarnom duhu. Akcija je organizirana kako bi se pomoglo osječkoj heroini Eni Šarac, koja događaju, nažalost, nije mogla nazočiti. U pripremi su roštiljade sudjelovali studenti Poljoprivrednog, Prehrambeno-tehnološkog, Ekonomskog, Građevinskog, Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta, a roštiljadu je podržao i Savjet mladih Grada Osijeka.

Jučerašnji je dan bio ispunjen zabavom i bogatim programom. Livada u kampusu odisala je entuzijazmom, a goste je, u ulozi voditelja, zabavljao bosanskohercegovački glumac Milan Pavlović, poznat svima iz serije “Lud, zbunjen, normalan”. Organizirano je natjecanje u pripremi roštilja, na koje su se odazvale 24 ekipe, kao i Igre bez granica, gdje su se studenti imali prilike dokazati u povlačenju konopa i skakanju u vrećama.

Posjetitelji su mogli uživati u više od 1500 porcija ćevapčića po simboličnoj cijeni od deset kuna, a sav je prikupljeni novac od donacija namijenjen hrabroj Eni. Nikola Tufeković uime Studentskog zbora kaže kako su zadovoljni odazivom te da su čak morali povećati broj prijavljenih timova za roštiljadu zbog velike zainteresiranosti studenata. Pozvao je sve da u subotu, 21. svibnja, u nastavku ove roštiljade, dođu na malonogometni turnir, koji je također humanitarnog karaktera.

Iako je kraj semestra i ispiti su sve bliže, to studente nije omelo da se zabave punim kapacitetom. Družili su se uz glazbu Sanje Azenić & Bonus Benda, a doživljaj je upotpunio i Mate Bulić, koji je mlade držao na nogama sve do sitnih sati. Party do zore nastavio se u Outsideu, gdje je bio službeni after. L. Madžarević/T. Timko

Najčitanije iz rubrike