Regija
SVEČANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA FERIČANACA

Općinska priznanja dodijeljena Jozi Koštiću i Zvonku Lovakoviću
Objavljeno 14. svibnja, 2016.

Svečana sjednica Općinskog vijeća u povodu Dana općine Feričanci i blagdana Duha Svetoga, koji se slavi u nedjelju, održana je u petak u općinskoj vijećnici. Nazočne su pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Marko Knežević i načelnik općine Antun Glavaš, koji se prigodnom govoru osvrnuo na rad općinske uprave u proteklih godinu dana, o čemu je prikazan i kratak film.

Svečanu sjednicu uveličali su dožupan Dragan Vulin, predsjednik Županijske skupštine Antun Kapraljević, načelnik općine Bizovac Srećko Vuković, načelnik Podgorača Goran Đanić, načelnik Donje Motičine Željko Kovačević, zamjenik načelnika općine Hrvace Jakov Titlić i načelnik mađarske općine Beremend Jozsef Juhos te drugi uzvanici. Dožupan Vulin istaknuo je kako je u proteklih sedam godina iz županijskog proračuna izdvojeno oko 6,3 milijuna kuna za razvojne projekte u općini Feričanci. Vulin je najavio i daljnje pomaganje investicija na području općine.

Ovogodišnji dobitnici javnih priznanja općine Feričanci su Jozo Koštić za dugogodišnje uspješno djelovanje u području sporta te Zvonko Lovaković za 51 puta darovanu krv.

Sjednicu su svojim nastupom obogatili članovi HKD-a Manuel Feričanci. (S.F.)

Možda ste propustili...

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

Najčitanije iz rubrike