Crna kronika
TRAGEDIJA U KUĆI U VIŠNJEVCU

U kritičnom stanju 29-godišnjak koji se polio benzinom i zapalio
Objavljeno 13. svibnja, 2016.
Intervencije je bilo i u Sarvašu gdje se muškarac nagutao dima

VIŠNJEVAC - Dva muškarca jučer su nastradala u požarima u Višnjevcu i Sarvašu. S teškim opeklinama u Klinički bolnički centar Osijek prevezen je 29-godišnjak koji je stradao oko 9 sati u Ulici kralja Tomislava u Višnjevcu. Njegovo je stanje kritično.

- Oko 9 sati dobili smo dojavu da se 29-godišnjak najvjerojatnije polio benzinom i zapalio. Pronađen je s teškim opeklinama te ga je liječnička ekipa Hitne pomoći prevezla u KBC Osijek. Zadržan je na Odjelu intenzivne njege - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske. Nije poznato koji je motiv mladog muškarca nagnao na taj strašan čin, a u šoku su bili i susjedi koji su izišli iz svojih kuća nakon što su čuli sirene i ugledali vatrogasce, policiju i ekipu Hitne pomoći.

Liječnici su se svim snagama borili za život opečenog muškarca koji je primljen u iznimno teškom stanju. Dojavu o požaru u Višnjevcu vatrogasci su dobili u 9.13 sati, a do dolaska ukućani su uspjeli sami ugasiti vatru na mladom muškarcu.

Na intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasaca koji su izišli na intervenciju u četiri vozila, jer je prva dojava govorila o požaru, odnosno nije bilo detaljnije poznato što se u Višnjevcu točno dogodilo.

Sat vremena ranije dimom se otrovao muškarac u prostorijama iznad pekarnice u Osječkoj ulici u Sarvašu.

- Po dojavi u 8.07 sati da gori osobno računalo izišli smo na intervenciju s osam vatrogasaca i dva vozila. Do našeg dolaska požar je protupožarnim aparatom ugasio vlasnik, ali se nagutao dima, pa smo pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla u KBC Osijek - doznajemo od Vacike Brajdića, operativnog dežurnog djelatnika Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek.

Sandra LACIĆ

Ukućani su uspjeli sami ugasiti vatru na mladom muškarcu

Možda ste propustili...

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike