Mozaik
U OSIJEKU 21. I 22. SVIBNJA

Be Different Be Strong konvencija u Portanovi
Objavljeno 13. svibnja, 2016.

Ovogodišnja međunarodna sportska konvencija Be Different Be Strong održat će se u Osijeku, 21. i 22. svibnja na drugom katu TC Portanova, a u suradnji s Polleo sportom. Ova zanimljiva manifestacija sportske tematike u Osijeku se održava petu godinu zaredom i sjedinjuje ono nabolje iz svijeta fitnessa i sporta, te uz brojne goste prezentere iz cijelog svijeta pokreće i motivira sve građane na vježbu i zdrav način života.

Organizatorica Irena Slovaček i ove nas godine poziva da budemo aktivni i slobodnog duha, a mi s nestrpljenjem očekujemo saznati koju će temu ove godine provući kroz event, jer joj je dizajn prostora postao zaštitni znak konvencije. Svi građani pozvani su doći neopterećeno te se pridružiti jednom ili svim satima prema predviđenom rasporedu. Svjetski poznate face zaplesat će samo za nas i nije potrebno naglašavati da se takva prilika nikako ne propušta.

Different smo po tome što smo u našem gradu s velikim srcem napravili međunarodni događaj koji su prepoznali vježbači iz svih dijelova svijeta. Tako će nam se na ovogodišnjoj konvenciji pridružiti Kris John Mrozek koji trenutačno živi u Londonu, a radio je s Britney Spears kada je bila u vrhu popularnosti, Madonnom, Celine Dion i Rihannom. Među brojnim prezenterima je i 50-godišnji Španjolac Carlos Lavado, poznati profesionalni plesač i koreograf, a za njegov sat posebno se izrađuju šeširi za sve polaznike. Na popisu su i Ekaterina Vasilenko, jedna od najpoznatijih međunarodnih prezenterica u svijetu fitnessa, pilatesa i plesa, Steffen Conrad, profesionalac u funkcionalnim treninzima, otpuštanju fascija i oporavku mobilnosti te Natalie Kolesnikova kao koreograf iz Rusije. Marino Bašić dolazi iz Zagreba, a osobni je trener naših vrhunskih tenisača, skijaša te urednik sportskog dijela za Menshealth. Lidija Iveković Osječanka je sa Zagrebačkom adresom, a Biljana Dorotić Džoli i Marko Antunović stižu isto iz Zagreba, a pripremit će izvrstan sat joge! Nina Stojadinović dolazi iz Beograda, a od domaćih snaga najavljujemo Marka Kutlešu, Vladimira Banca, Ivanu Rotim, Mateu Hajduković kao ambasadore Polleo sporta, Martinu Bošnjak iz Gea centra kulture tijela, Dragana Franjkovića iz Martial Artsa Osijek te Irenu Slovaček, organizatoricu BDBS-a.

Strong nas, osim velikih mišića, čini snaga i želja kojom navodimo našu regiju da se pokrene te prepozna kvalitetu svojih instruktora i voditelja u sportskim klubovima.

Program Be Different Be Strong konvencije možete pogledati na www.different.com.hr

Gosti

Ove godine stiže i petnaestak vježbača ravno iz Londona, a veselimo se i dolasku Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, jedno veliko hvala šaljemo i regionalnim klubovima koji osim što svake godine sudjeluju, posude i potrebnu opremu. Be Different Be Strong konvenciju i After Party u klubu Outside podržat će i neka poznata lica, pa će nam se tako pridružiti glazbeni par Žanamari Lalić Peri i Marijo Peri, inače veliki zaljubljenici u sport i fitness, te Nives Celzijus koja se uvijek rado vraća u Osijek na poziv organizatora BDBS-a.

Možda ste propustili...

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike