Osijek
KOMUNIKACIJSKI TRENING NA EKONOMIJI

Radionica javnog govorenja za studente
Objavljeno 5. svibnja, 2016.

U organizaciji Udruge studenata marketinga Bookmark na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera jučer je održan komunikacijski trening koji je za članove udruge održala stručnjakinja za odnose s javnošću Kristina Babić.

Kako nam je rekla Kristina Babić, to je predavanje nastavak suradnje sa studentima Ekonomskog fakulteta. Jučerašnja je radionica bila vezana uz umijeće govorenja, a praktičnom dijelu prethodio je kratki teorijski dio.

- Najvažniji dio bio je praktični rad. Studenti su imali priliku govoriti na zadanu temu, nakon čega smo svi zajedno analizirali njihovo govorničko umijeće. Bila je to nulta vježba kako bi se utvrdila trenutna govornička situacija, a potom je slijedila analiza što je bilo dobro, a što treba promijeniti, odnosno u kojem smjeru treba napraviti korekcije. Studenti su prvi put mogli vidjeti kako to izgleda kada oni govore neovisno o tome radilo se o komunikaciji na ispitu, u odnosima s medijima, u svakodnevnoj komunikaciji ili čak u razgovoru za posao - objasnila je Babić.

Studenti su, prema riječima Kristine Babić, dobili opće informacije o pravilima i zakonitostima javnog govorenja, a mogli su vidjeti i sebe u tom kontekstu. D. Celing

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike