Osijek
KBC OSIJEK

V.d. ravnatelja dr. Željko Zubčić, zamjenik dr. Vlatko Kopić
Objavljeno 5. svibnja, 2016.

Kako je Glas Slavonije nedavno najavio, na čelo Kliničkog bolničkog centra Osijek došao je doc. dr. sc. Željko Zubčić, spec. otorinaolaringologije i uže specijalnosti plastične kirurgije glave i vrata iz KBC-a Osijek.

Odlučeno je to na konstituirajućoj sjednici novoizabranog Upravnog vijeća KBC-a Osijek održanoj u ponedjeljak. Dr. Zubčić u funkciji je vršitelja dužnosti ravnatelja, a prethodnu je suglasnost toga dana dao i ministar zdravlja Dario Nakić.

Jučer je pak održana druga sjednica Upravnog vijeća KBC-a Osijek, na kojoj je dr. med. dent. Vlatko Kopić, specijalist oralne kirurgije, imenovan vršiteljem dužnosti zamjenika ravnatelja KBC-a Osijek. Na mjesto vršitelja dužnosti pomoćnika ravnatelja za kontrolu kvalitete imenovana je prof. dr. sc. Jasminka Milas-Ahić, dr. med., specijalist interne medicine. Imenovanjem vršiteja dužnosti ravnatelja istoga je dana prestao mandat sanacijskog upravitelja KBC-a Osijek, prof. dr. sc. Svena Kurbela.

Podsjetimo, Vlada je na sjednici održanoj 28. travnja donijela i rješenje o imenovanju članova Upravnog vijeća KBC-a Osijek te je doc. dr. sc. Domagoj Drenjančević imenovan predsjednikom Upravnog vijeća, a članovi su prof. dr. sc. Aleksandar Včev i Mihael Novoselec. Kao član Upravnog vijeća iz redova Radničkog vijeća KBC-a Osijek imenovana je Leticija Drndić-Antolić. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike