Autoglas
TOKIĆ D.O.O. I U OSIJEKU

Bogata ponuda rezervnih dijelova, guma, ulja i maziva te ostale opreme za sve vrste vozila
Objavljeno 3. svibnja, 2016.

Najveći hrvatski prodajni lanac autodijelova, Tokić d.o.o., odnedavno je, na adresi Sv. L. B.Mandića 111b (bivša Čepinska cesta) otvorio svoja vrata i u Osijeku.

Tokić d.o.o. je ovlašteni uvoznik i distributer više od 170 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Od ove godine Tokić također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse).

Zajedno s franšiznim partnerima Tokić d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i BiH Tokić d.o.o. nudi više od 170.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu. Svi dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.

U Osijeku je otvorena nova poslovnica Tokić ovlaštenog partnera tvrtke Autodijelovi Barišić, koja se prostire na 650 kvadrata prodajnog i skladišnog prostora. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 7.30 do 20 sati, te subotom od 7.30 do 15 sati, a nalazi se na adresi Sv. Leopolda Bogdana Mandića 111b.

U ponudi je široki asortiman rezervnih dijelova za sve vrste vozila, gume, ulja i maziva, dijagnostika te ostala oprema iz lepeze više od 170.000 artikala 170 svjetskih dobavljača.

Vizija tvrtke

Vizija tvrtke Tokić d.o.o. je da kao lider u industriji da maksimalan doprinos ispravnosti automobila i sigurnosti vozača i vozila, tj. dobrobiti cjelokupnoga današnjeg društva. “Stvaramo značajnu tvrtku koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stvoriti tvrtku koja će u isto vrijeme biti inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštovanje čovjeka. Dugoročna vizija nam je postati lider u regiji uz orijentaciju na izvoz na strana tržišta i stvaranje dodatne vrijednosti”, poručuju iz Tokića d.o.o.

170.000

različitih artikala nudi se u poslovnicama tvrtke Tokić d.o.o.

Sv. Leopolda Bogdana Mandića 111b adresa je poslovnice Tokić d.o.o. u Osijeku