Novosti
OREŠKOVIĆ ČESTITAO PRAZNIK RADA:

Prioritet je ubrzati rast gospodarstva i stvarati pravednu socijalnu državu
Objavljeno 1. svibnja, 2016.

ZAGREB, 30. travnja 2016. (Hina) - Predsjednik Vlade Tihomir Orešković čestitao je građankama i građanima Republike Hrvatske Međunarodni praznik rada ističući da Vlada pokretanjem reformi i ulaganja te stvaranjem bolje poduzetničke klime u državi želi ubrzati rast gospodarstva, stvarajući istodobno pravednu socijalnu državu koja štiti najugroženije građane.

"Prioritet Vlade Republike Hrvatske je poboljšati gospodarsku situaciju u Hrvatskoj i na tome svakodnevno radimo. Pokretanjem reformi i ulaganja i stvaranjem bolje poduzetničke klime u državi želimo ubrzati rast gospodarstva, stvarajući istodobno pravednu socijalnu državu koja štiti najugroženije građane", ističe premijer Orešković u čestitki.

Poručio je da Vlada u tim nastojanjima želi otvoren i konstruktivan dijalog sa socijalnim partnerima jer se samo zajednički mogu provesti ključne promjene kojima se želi postaviti temelje za dugoročni i održivi gospodarski rast koji donosi stvaranje novih radnih mjesta, bolje plaće i viši standard.

"U tim nastojanjima želimo otvoren i konstruktivan dijalog sa socijalnim partnerima, jer samo zajednički možemo provesti ključne promjene nužne za boljitak naše domovine Hrvatske. Njima ćemo postaviti temelje za dugoročni i održivi gospodarski rast koji donosi stvaranje novih radnih mjesta, bolje plaće, viši standard i u konačnici dostojanstven život od poštenog rada za sve hrvatske građane", poručio je premijer Tihomir Orešković čestitavši građanima u ime Vlade RH Međunarodni praznik rada.

Najčitanije iz rubrike