Mozaik
PROMOCIJA KNJIGE ''PINK PEN'' U VINKOVCIMA

Ivana Grabar: ''Život je lijep i sve možemo, ako to zaista želimo iz srca''
Objavljeno 30. travnja, 2016.

Vinkovačko kultno okupljalište mnogih  caffe & pizzeria & club ''Marabu Bar'' Vinkovci bio je domaćin nesvakidašnjeg događaja, promocije knjige Ivane Grabar ''Pink Pen'', rođene u Vinkovcima, te je stoga veliki broj posjetitelja došao na ovu uistinu posebnu promociju.

 Ivana Grabar odvažila se na nesvakidašnju hrabrost, pisanje kolumne o privatnom životu, razvodu, prevari i svemu onome što se u većini veza i brakova vješto skriva. U knjizi “Pink Pen” koja je objavljena u vlastitoj nakladi objedinjeno je 30 kolumni koje su u proteklom periodu objavljivane na portalu Stilueta.net.

- Knjiga je nastala prije pet godina, dogodio mi se jedan jako ružan razvod braka, jedna velika prevara i laž i da ne bi to slučajno zaboravila, krenula sam zapisivati.Tekstove sam čuvala u svom laptopu, jako dugo, četiri godine i dok nisam srela urednicu portala Stilueta.net.Nakon toga su krenule kolumne van, da bi uslijedio stampedo emocija, komentara, savjeta.Knjiga je pisana iz srca, tiče se veza, odnosa, ljubavi i boli, iskustva žene koja je to proživjela.Pišem kako pričam , vrlo jednostavno i razumljivo što se mnogim čitateljima jako sviđa.Svima je bilo čudno kako sam se ja odlučila otvoriti i govoriti javno o svemu tome, no mišljenja sam da svi to govore na nekim kavama, al ja sam se odlučila na korak više i to sve objediniti u jednoj knjizi.Kad izbaciš sve van, puno ti je lakše,a ono što je interesantno puno žena i muškaraca se poistovjećuje sa nekim kolumnama i pričama, onda ti bude lakše jer znaš da nisi sam.Svi prolaze iste probleme, no o tome se jako malo govori i piše, istaknula je Ivana Grabar, autorica knjige.

Prema riječima Ivane Grabar poruka ove njene posebne knjige koja će uskoro imati svoj nastavak je da  je život je lijep i da sve možemo ako to zaista želimo iz srca.Sve ono što nam se desi ružno u životu, treba izvući pouku i nastaviti dalje.

 Za promociju knjige Ivana je odabrala Vinkovce, jer se tu rodila, a 1990. godine je otišla u Opatiju na fakultet, udala se za Opatijca i o njemu napisala knjiga.

-Moram pohvaliti vinkovački ''Marubu'', pokazali su se kao izvrsni domaćini.Prostor u kojem je održana promocija bio je kao u dnevnom boravku, tako da sam se ugodno osjećala.Posebna zahvala ide braći Hrvoju i Tomislavu Belji koji su napravili pravi štimung.Osim toga željela bih se na kraju zahvaliti Frizerskom salonu ''Studio 54'' koji je pobrinuo za moj stayling, kao i modnoj kreatorici Slavici Musa –''Fashion by Musa'' čiju sam savršenu kreaciju nosila na samoj promociji'', istaknula je na kraju Ivana Grabar.

Sve ono što većina ljudi oduvijek želi saznati o srodnim dušama, a nije imala prilike ili hrabrosti mogli su  otkriti, a ponešto i naučiti od Tamare Zubak koja je govorila o srodnim dušama.

Na kraju recimo jedno lijepo druženje i predstavljanje knjige u vinkovačkom ''Marabu'' naišlo je na veliko oduševljenje svih posjetiteljica, kao i muških koji su pomno slušali cijelu promociju. Mario Kokaj

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike