Osijek
BE DIFFERENT BE STRONG - SPORTSKA I REKREACIJSKA KONVENCIJA

Pridružite se! Budite aktivni i slobodna duha
Objavljeno 29. travnja, 2016.
Na www.different. com.hr građani mogu pronaći raspored i način prijave

Najveća međunarodna sportska i rekreacijska konvencija u regiji, nazvana Be Different Be Strong, ove će se godine održati peti put zaredom, i to 21. i 22. svibnja, ponovno u osječkom Trgovačkom centru Portanova.

Glavna je organizatorica Irena Slovaček, licencirana yoga i pilates instruktorica, licencirana Bodyskills i Metabolic Effect trenerica te međunarodna prezenterica. “I ove godine pozivamo sve zainteresirane da budu aktivni i slobodnog duha, a uskoro ćemo otkriti i koju ćemo temu provući kroz event jer je dizajn prostora postao zaštitni znak konvencije. Svi su građani pozvani doći neopterećeno te se pridružiti jednom ili svim satima prema predviđenom rasporedu. Svjetski poznate face zaplesat će samo za nas i nije potrebno naglašavati da se takva prilika nikako ne propušta”, poziva Slovaček.

Ove godine stiže i petnaestak vježbača ravno iz Londona, ali i niz vježbača iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. “Veliku zahvalu upućujemo i regionalnim klubovima koji, osim što svake godine sudjeluju, posude i potrebnu opremu”, dodaje Slovaček, naglašavajući kako se na web-stranici www.different.com.hr mogu pronaći raspored i način prijave. “Ne moram vam reći koliko je neizvjesno do zadnjeg trenutka koliko će sponzora prepoznati event te koliko će vježbača osjetiti trud nekolicine da se dva dana pretvore u jedan čarobni vikend. Ako se samo na trenutak u jednom od ta dva dana naježite, moj je san ispunjen! Ostanite to što jeste. Drukčiji od svih. Peglajte svoje snove. I vidimo se u subotu, 21. svibnja, na partyju u klubu Outside. Svi ste pozvani”, zaključuje glavna organizatorica.

Tomislav LEVAK
STRANI I DOMAĆI PREZENTERI

Od prezentera ove će se godine na stageu naći: Kris John Mrozek, Steffen Conrad, Natalie Kolesnikova, Marino Bašić, Dragan Franjković, Lidija Iveković, Carlos Lavado, Katia Vasilenko, Biljana Dorotić Đolić, Marko Kutleša, Marko Antunović, Vladimir Banac, Ivana Rotim, Martina Bošnjak, Matea Hajduković, Nina Stojadinović te Irena Slovaček.

Tema je još tajna

Prve godine konvencije naglasak je bio na individualnosti vježbača te su vježbači poticani da donesu svoj različiti stil odijevanja i pokreta. Druga je godina prošla u upoznavanju dijelova grada Osijeka. Treća je dala naglasak različitosti Different i Strong dijela, a četvrtu je godinu Osijek bio os, sjecište svih puteva, pa se među vježbačima našlo vlakova, kovčega, konduktera, vlakovođa i slično. “Peta godina zaredom donosi nešto sasvim ludo. Ali to je još tajna. Posjetitelji nam rado dolaze svake godine ponovno jer su prepoznali kvalitetu i profesionalnost našeg projekta, a pohvaliti se moramo da smo najveće svjetske prezentere osvojili toplim srcem i domaćom rakijom”, objašnjava organizatorica.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike