Regija
U ORGANIZACIJI TURISTIČKE ZAJEDNICE OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

U Belišću Dani vina, turizma i cikloturizma
Objavljeno 29. travnja, 2016.

BELIŠĆE – U sklopu ovogodišnje proslave Dana grada Belišća na Trgu Ante Starčevića održat će se 8. Dani vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije, koje, uz Županiju, organizira županijska Turistička zajednica.

U sklopu te manifestacije od 10 sati održat će se otkrivanje natpisne ploče Vijenac dr. Franje Tuđmana – nove ulice u Belišću, na belišćanskoj gradskoj upravi, a pola sata poslije s iste lokacije kreće revijalna biciklistička vožnja do spomenika poginulima braniteljima 107.brigade u Baranji. Krajnji cilj je desna obala Drave kod pijeska, gdje se održava proslava za građane uz ručak i nastup TS-a Kočije.

Svečano otvorenje manifestacije predviđeno je za 17 sati, kada će se na štandovima predstaviti brojni izlagači, udruge, OPG-ovi i organizacije, uz prigodnu prodaju suvenira i ostalih proizvoda slavonskih proizvođača.

Od 18 sati počinje Wine tour večer, na kojoj će nastupiti bendovi iz Osijeka: Trend acoustic band, Sing Song Swing Sextet i DJ Tac. Manifestacija će biti i izvanredna prilika za ljubitelje odličnih vina, jer će se na njoj održati i prezentacija i degustacija vrhunskih slavonsko-baranjskih vina po cijeni od samo četiri kune.(L.A.)

Najčitanije iz rubrike