Ekonomija
NOVA PONUDA ŠKOJO GRUPE

Otvorena prva rent-a-car
tvrtka sa sjedištem u Osijeku
Objavljeno 23. travnja, 2016.

Otvorena je prva prava rent-a-car tvrtka sa sjedištem u Osijeku. Riječ je o tvrtki Pulse Rent-a-Car, novoj članici Škojo Grupe iz djelatnosti iznajmljivanja automobila.

Tvrtka je proizišla iz dvadesetogodišnjeg iskustva tvrtke Automobili Škojo, a o novom poslovnom pothvatu govorio je jučer na njezinoj promociji osnivač Ivica Škojo.

- U vremenima kada se češće govori o odlasku, mi govorimo o dolasku u Slavoniju. Da nema te vjere, ne bi bilo ni ovog poslovnog pothvata - istaknuo je Škojo.

A riječ je o investiciji vrijednoj 20 milijuna kuna, o floti od 150 novih automobila marke Mercedes i Suzuki, dvanaest novih radnih mjesta te sedam poslovnica za preuzimanje i povrat vozila u Osijeku, Splitu i Zagrebu.

No, ovo nije samo klasičan rent-a-car. Naime, poduzetnicima, posebice onim malim i onima koji su u začecima poslovanja, nudi se mogućnost kratkoročnog, odnosno dugoročnog najma vozila (ili flote vozila) prema njihovim potrebama.

- Time im je zajamčena mobilnost po vrlo povoljnim uvjetima - izvijestio je Roberto Škugor, direktor prodaje u Pulseu.

Nova tvrtka unapređuje i onaj klasični rent-a-car odnos, kažu više nema skrivenih troškova i primjerice neriješnih pitanja oko osiguranja ili ograničavanja kilometraže. Pojednostavljena je i rezervacija - sve se odvija preko platforme na webu.

Jučerašnja promocija bila je namijenjena i turističkim djelatnicima, hotelijerima, agencijama. Naime, osim što oni mogu svojim gostima, kao korisnici, ponuditi uslugu Pulse Rent-a-Cara, mogu postati i partneri na način da će oni dalje nuditi uslugu ove kuće i pri tome dobivati proviziju...

Na novom poslovnom pothvatu jučer je u ime gradske uprave čestitao Vladimir Ham, dogradonačelnik Osijeka, koji je istaknuo kako gradska uprava čini snažne napore oko oživljavanja i prepoznatljivosti poslovanja zračne luke kao jedne od prepoznajnice Osijeka.

- No ipak čestitke na novih 12 zaposlenih djelatnika - istaknuo je Ham. Potporu su svojom nazočnošću u ime Osječko-baranjske županije dali Ivana Katavić-Milardović, pročelnica Ureda za gospodarstvo i regionalni razvoj, te Marija Tapšanji u ime HGK Županijske komore Osijek. D.Kuštro

DOGODINE FLOTA OD 250 VOZILA

U paleti od 150 vozila ponuda se kreće od Suzuki Swifta, preko Vitare, potom svih klasa Mercedes-Benza zaključno do luksuzne V-klase. Plan za 2017. godinu je ovu flotu proširiti na 250 automobila i nove poslovnice u Hrvatskoj.

20

milijuna kuna vrijednost je investicije

150

novih automobila marke Mercedes i Suzuki bit će moguće unajmiti

12

novih radnih mjesta je otvoreno

Možda ste propustili...

DOĆI ĆE DO POVEĆANJA CIJENA SVIH VRSTA VOĆA

Štete od mraza u cijeloj Hrvatskoj

RECIKLIRAJMO ZA ZEMLJU - I MALE PROMJENE IMAJU VELIK UTJECAJ

Tehnologija i odgovorno poslovanje ruku pod ruku

Najčitanije iz rubrike