TvObzor
FINALE DRUGE SEZONE SHOWA - “THE VOICE – NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE”

Vedran, Ruža, Edgar i Alen odlučit će pobjednika
Objavljeno 22. travnja, 2016.
Posljednja emisija showa na rasporedu je u subotu, 23. travnja, na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati

Gledatelji i slušatelji izabrali su prošle subote finaliste “The Voicea”. Vedran Ljubenko za Tim Ivan, Ruža Janjiš za Tim Indira, Edgar Rupena za Tim Tony i Alen Đuras za Tim Jacques borit će se za pobjedu u drugoj sezoni showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. O njihovu ulasku u finale glasovali su isključivo gledatelji i slušatelji HRT-a, a mentori su uživali u izvedbama i s nestrpljenjem iščekivali rezultate. Polufinalnu emisiju showa otvorila je pobjednica prve sezone – Nina Kraljić. Otpjevala je pjesmu “Lighthouse” s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem 61. Eurosongu u Stockholmu, a publika u studiju ispratila ju je ovacijama.

Nakon Ninine impresivne izvedbe nastupilo je osmero polufinalista, po dvoje iz svakog tima. Bio je ovo posljednji put da su se vodile borbe glasova unutar timova, a za četvero je natjecanje završilo. Mentori, lišeni tereta odlučivanja, zapjevali su sa svojim natjecateljima nakon njihovih nastupa. Ivanov tim izveo je pjesmu „Gorim“ grupe Vatra, Indirin tim “Fenix” grupe Colonia, Tonyjev “Easy Lover” Philla Collinsa i Philipa Baileya te Jacquesov “Get Lucky”“ DJ dua Daft Punk. Publika je odlučila da prvi u finale, iz Ivanova tima, ide Vedran Ljubenko i bilo je zaista tijesno. Za Vedrana je glasovalo 55,83 posto, a za Tajanu 44,17 posto gledatelja. U Indirinu timu gledatelji i slušatelji odlučili su da u finale ide Ruža Janjiš sa 67,88 posto glasova. Sa 61,94 posto glasova publike u finale iz Tonyeva tima ide Edgar Rupena, dok je u Jacquesovu timu po izboru gledatelja i slušatelja u finale izabran Alen Đuras s 80,27 posto glasova.

Posljednja emisija showa na rasporedu je u subotu, 23. travnja, na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati.

Foto: HRT
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike