Mozaik
AKTIVNA HRVATSKA - NOVA SEZONA NACIONALNOG PROJEKTA

Atraktivne sportašice u Slavonskom Brodu
Objavljeno 12. travnja, 2016.
Nova sezona nacionalnog projekta u sezoni 2016. posjetit će šest gradova

Atraktivne sportašice Anja Bijelić i Lukrecija Dragić zajedno s voditeljicom Renatom Sopek s dolaskom proljeća kreću na turneju hrvatskim gradovima.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 16. travnja, u 11 sati, sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu prikazat će rješenje za neaktivnost Hrvatske.

Nova sezona nacionalnog projekta, koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, u sezoni 2016. posjetit će šest gradova u kojima će nas vodeći stručnjaci aktivirati zanimljivim treninzima koji su prilagođeni svakome od nas.

Oduševljene boksom

Renata Sopek voditeljica je projekta te će svojim vlastitim primjerom dugogodišnjeg bavljenja raznim sportskim aktivnostima zasigurno pomoći mnogima.

Trenutno Renata trenira boks, a ususret vježbanju u Slavonskom Brodu izjavila je: “Želite li se osloboditi stresa i negativne energije, moja je preporuka tjelovježba. Boks je primjer treninga koji će vam u tome dobro pomoći. Žene su njime oduševljene jer rade aerobni trening te rade na učvršćivanju kritičnih zona. Godinama kombiniram funkcionalni trening i boks, a u ovu kombinaciju sam zaljubila sve žene koje me pitaju za aktivan način života! Mi ćemo pak u Slavonskom Brodu prikazati jedan zanimljiv trening koji će vas zasigurno oduševiti!”

Zagrepčanka Anja Bijelić, studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, zajedno s kolegama vodit će treninge. Praktički je odrasla u gimnastičkim dvoranama gdje trenira ritmičku gimnastiku. Posljednje dvije godine profesionalno se bavi akrobacijama na šipki, dok joj je hobi pole dance. Osim sportskih priznanja izabrana je i za Miss Zadarske županije te je druga pratilja na izboru Miss Hrvatske.

Dubrovčanka Lukrecija Dragić u vježbanje i aktivnost zaljubljena je od malih nogu. Sportska obitelj potaknula je Lukreciju na bavljenje atletikom. Uz sport, aktivna je članica dubrovačkog plesnog ansambla Linđo s kojim odlazi i na česte turneje te nastupa i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Projekt Aktivna Hrvatska se nakon Slavonskog Broda nastavlja u Vodicama 28. svibnja, u splitskom hotelu Radisson Blu 18. lipnja, Dubrovniku 4. srpnja, zadarskom hotelu&spa Iadera 23. srpnja te u Zagrebu 10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

Pokloni vježbačima

Pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a te u suradnji s Biotreningom i Definicijom hrane, ovaj projekt predstavlja korake koji će nam poboljšati zdravstveni i tjelesni status. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Tu su HEP majice, NIVEA poklon-paket proizvoda za njegu tijela. OTP banka vježbačima poklanja šilterice, Jamnica bočicu Mg Mivele vode Vašeg srca, tu su i Kotanyi začini, Milsing, Natural Wealth, Biorela dodaci prehrani za zdraviji način života te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna, Cro LIFE koji očekuju vježbače. za vježbanje se možete prijaviti preko službene web-stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr.J.Kn.

Vodeći

stručnjaci aktivirat će nas zanimljivim treninzima

Možda ste propustili...

ODABRANO 15 LJEPOTICA IZ CIJELE HRVATSKE

Miss Universe: U finale se plasiralo i pet Slavonki

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda