Gastro
SAMO U KONZUMU

"Vrhunske vivo čaše mogu biti vaše"
Objavljeno 23. ožujka, 2016.

Uz program vjernosti povoljno kupite čaše za vino, šampanjac, vodu i sokove, žestoka pića, dekanter, posudu za hlađenje, otvarač za boce ili poklon set.

Sudjelovanjem u Konzumovu vrijednom programu nagrađivanja vjernosti od 3. ožujka do 6. srpnja ostvarite uštedu do čak 93 posto na kupnju vrhunskih Villeroy & Boch čaša iz asortimana vivo.

Asortiman vivo čaša pruža luksuzan doživljaj ispijanja omiljenog pića, a svojim se modernim dizajnom i elegancijom uklapa u svaki ambijent. Posebno ćete ih zavoljeti zbog njihove iznimne kvalitete i dugotrajnosti, koja odlikuje sve Villeroy & Boch proizvode.

Za svakih potrošenih 25 kuna ili kupnjom označenih proizvoda dobivate jednu naljepnicu koju lijepite na poseban promotivni vivoletak. Popust na vivo asortiman čaša ostvaruje se na dva praga. Za skupljenih 60 naljepnica svoj set možete preuzeti za 59,99 kuna, dok za 120 naljepnica svoje savršene čaše dobivate uz 93 posto popusta, za samo 19,99 kuna.

Skupljanjem naljepnica tijekom nagradnog razdoblja koje traje čak četiri mjeseca, uz značajne uštede možete postati vlasnici prave male vivo kolekcije koja uključuje vrhunske čaše za vino, šampanjac, vodu i sokove, žestoka pića, dekanter, ali i prigodne dodatke kao što su posuda za hlađenje, otvarač za boce ili vivo poklon-set.

Vivo asortiman nosi oznaku vrhunske Villeroy & Boch kvalitete! Villeroy & Boch renomirana je njemačka tvrtka s tradicijom od 1748. godine, koja nudi asortiman vrhunskih proizvoda za opremanje doma. Riječ je o visokokvalitetnim proizvodima različitih stilova koji čine život ljudi diljem svijeta ugodnijim i ljepšim. Villeroy & Boch postavio je visoke standarde kvalitete i inovativnog dizajna u asortimanu za kuhinje ili kupaonice. Stoga i vivo asortiman čaša odlikuje prepoznata i cijenjena Villeroy & Boch kvaliteta, dugotrajnost i elegancija.

Možda ste propustili...