Gastro
ZVIJEZDINA MAJONEZA: VJEČITI KLASIK PRILAGOĐEN SVIMA

Bogatstvo okusa majoneze
Objavljeno 16. ožujka, 2016.

S okusom Zvijezdine majoneze svi smo odrasli, jer to je prva majoneza u Hrvatskoj, koja već više od 55 godina čvrsto drži počasno mjesto na stolovima potrošača svih dobi. Od početaka proizvodnje 1959. do danas Zvijezda je svoju ponudu majoneze silno obogatila, pa ljubitelji ovog nezamjenljivog umaka od svježih žumanjaka i suncokretova ulja mogu birati između čak 11 različitih varijacija prilagođenih individualnim željama i navikama.

Vječiti klasik je svima dobro poznata delikates majoneza, dobitnik znaka Hrvatske kvalitete, koja prirodno sadrži vitamin E, a nema konzervansa, dodanih aroma i stabilizatora. Obožavateljima roštilja posebno su namijenjene uravnoteženo ljuta čili majoneza i majoneza s češnjakom, koje savršeno nadopunjavaju gotova jela i meso. Uz ribu na žaru ili povrće najbolje idu majoneza s mediteranskim začinima i majoneza s okusom limuna i limete, koja privlači posebnom svježinom okusa.

Dobre salate su još bolje s nezamjenljivom salatnom majoneza. Izvrsno se uklapa i lagana majoneza s 30 posto jogurta, nastala na bazi light majoneze koja zadržava istu kvalitetu i okus s 50 posto manje masnoće. Gurmani koji paze na unos masnoća tako se više ne moraju odricati ni roštilja ni majoneze. Štoviše, mogu učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje, izaberu li Omegol majonezu s dodanim omega-3 masnim kiselinama, koja je pogodna i za vegetarijance, jer ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.

Inovacije u recepturama, praćenje svjetskih trendova i potreba potrošača smjernice su razvoja Zvijezda majoneza. Konačni dokaz tome su i namazi na bazi majoneze Špeksi, Hambi i 3u1, stvoreni za sendviče s mesom upravo skinute s roštilja.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

2

3