Osijek
HUMANITARNA PRIREDBA U DJEČJEM KAZALIŠTU

Mališani DV “Vedri dani” priredbom prikupljali sredstva za obnovu igrališta
Objavljeno 13. ožujka, 2016.

Mališani Dječjeg vrtića “Vedri dani” u subotu, 12. ožujka, pripremili su humanitarnu priredbu “Za vedrije i sigurnije dvorište” u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića kojom su prikupljali sredstva za poboljšanje sigurnosti djece u dvorištu svojeg vrtića.

Naime, odgojiteljice vrtića već nekoliko puta svjedočile su ozljedama djece u igri na dvorišnim igralima, poput penjalica i ljuljački, jer ispod njih nema nikakve zaštitne podloge, pa su ovom akcijom u suradnji s udrugom “Vedri grad” i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka organizirale prikupljanje novčane pomoći za uređenje vrtićkog dvorišta. Cijena karte nije bila određena, a preporučena je donacija bila 25 kuna.

Riječi zahvale svim roditeljima, bakama, djedovima, rodbini, prijateljima... uputila je predsjednica udruge “Vedri grad” Margareta Turkalj Podmanicki. Pri tome nije izostavila ni dogradonačelnika Vladimira Hama, koji je svojim dolaskom podržao inicijativu preuređenja dvorišta DV “Vedri dani”. Tom prigodom Ham je uputio i nekoliko riječi potpore organizatorima događaja i naglasio kako je to odličan način da dječica od malih nogu nauče zalaganjem boriti se za bolje. Nakon uvodnih riječi održana je priredba, koja je popraćena velikim pljeskom publike. L. Glavaš

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SVEČANOST ODJELA ZA MATEMATIKU

Promovirani su magistri već dulje vrijeme zaposleni, i to kod vrhunskih poslodavaca

2

GRICKAO VRBE, VJEROJATNO SI PRAVI NASTAMBU

Dabar s Kopike preselit će se nizvodno?

3

OSIJEK IMA NAJLJEPŠI GRADSKI PARK

Sakuntalin park Osječani
vole na poseban način