Regija
DODIJELJENE PRESTIŽNE NAGRADE MREŽE HRVATSKIH ŽENA

Vinkovčanki Antoniji Spajić nagrada
“Utjecajna žena i buduća liderica”
Objavljeno 9. ožujka, 2016.

VINKOVCI - Mreža hrvatskih žena, The Croatian Women’s Network, sa zadovoljstvom je objavila dvadeset dobitnica prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene i buduće liderice” (Croatian Women of Influence Award). Dodjela nagrada održana je na Međunarodni dan žena u Zagrebu. Među dobitnicama je i Antonija Spajić iz Vinkovaca, inače članice Društva Naša djeca Grada Vinkovaca i dobitnica mnogih nagrada na području volonterizma.

- Od srca zahvaljujem svima na čestitkama. Provela sam tri dana sa ženama koje su učinile divne stvari za druge. Imala sam čast dobiti nagradu “Utjecajne Hrvatske žene i buduće liderice”. Nagradu je utemeljila Caroline Spivak iz Toronta koja me je i nominirala i kojoj i ovim putem zahvaljujem za divna provedena tri dana u hotelu Sheraton. Bila su to tri dana provedena s vrhunskim stručnjacima i ženama iz Kanade, Australije, Velike Britanije. Neopisiva mi je čast što sam bila tu s njima. Ova nagrada utemeljena je kako bi se pokazao rad žena koje rade na različitim područjima i čine dobro za sve. Na području znanosti, istraživanja, kulture, poduzetništva, inovacija i upravljanja, fizike i kemije, zrakoplovstva, humanitarnog rada. Od srca hvala organizatorima međunarodne konferencije i svečane dodjele nagrada sa sudionicima iz gotovo cijeloga svijeta, što nimalo nije bio, vjerujem, lak zadatak. Organizacijski odbor, svi u Australiji, Kanadi i SAD-u koji su odradili veliki posao zaslužuju našu zahvalnost za sav trud i brigu. I na kraju, hvala onima koji iznova prepoznaju moj rad i trud. Ovo me samo potiče za borbu dalje - rekla je Antonija Spajić.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža hrvatskih žena i nagrada Utjecajne hrvatske žene prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihova potencijala.M.Kokaj

Možda ste propustili...

ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - ČEKA SE MINISTARSTVO

Gradu je neprihvatljivo za povrat predvidjeti više od 60 % zemljišta

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura