Osijek
GOGO U NOVIM PROSTORIJAMA

Preselili u Dubrovačku 13 i najavili i nacionalnu suradnju sa strankom PAMETNO
Objavljeno 5. ožujka, 2016.

Dubrovačka 13 nova je adresa sjedišta Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) koja je u subotu svečano obilježila preseljenje i ugostila brojne prijatelje, simpatizere i dakako, članove, a posebna je gošća bila Marijana Puljak, predsjednica stranke PAMETNO iz Splita. Tom prigodom najavljeno je i zajedničko djelovanje ovih dviju stranaka na nacionalnoj razini te najavio nove članove predsjedništva, Marija Leonarda Rebuša i Roberta Štibija. 
- Drago mi je što imamo priliku predstaviti se u novim prostorijama, ali i djelovati za bolji Osijek i uspješniju regiju i bolju Hrvatsku za što se od početka zalažemo. Smatralo se da je GOGO gotov i da se raspao, no mi nikada nismo bili jači i mogu reći da je biti član GOGO-a danas pitanje poštenja, časti, dosljednosti i odgovornosti za političke poteze, rekao je Miroslav Vanek, predsjednik GOGO-a i dodao da će stranku PAMETNO vidi kao partnere u budućnosti koja ima vrijednosti samosvjesnih građana koji rade na promociji ljudskih prava bez obzira na njihovu vjersku ili kakvu drugu pripadnost.
Puljak je također istaknula da promiču društvo jednakih šansi za sve što su prepoznali i u GOGO-u s kojim su i ranije surađivali. Vide ih, rekla je, kao opciju temeljenu na istim vrijednostima koje promiče stranka PAMETNO, a to su znanost i obrazovanje kao temelj društva. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
oglas