Mozaik
RONAN KEATING OBJAVIO IŠČEKIVANI STUDIJSKI ALBUM

Dao sam najiskreniji dio sebe
Objavljeno 14. veljače, 2016.

Kao što je prethodno i najavio, Ronan Keating objavio je novo studijsko izdanje - “Time Of My Life”. Ronan je potvrdio izlazak albuma te publici predstavio novi zvuk pjesmama “Falling Slowly” te “Let Me Love You”, koja je dobila i prateći videospot.

- Trebalo je godinu da se napiše, ali u tom sam vremenu dao najiskreniji dio sebe - otkriva Keating.

S više od 20 milijuna prodanih primjeraka samostalnih izdanja i više od 25 milijuna sa skupinom Boyzone, Ronan otvara novo poglavlje u svojoj blistavoj karijeri. Pjevačevo novo, deseto, izdanje odraz je stečene mudrosti i iskustava pretočenih u osjećajne, iskrene i autobiografske skladbe. Dio pjesama inspiriran je ponovno pronađenom srećom u njegovu životu, novom suprugom Storm.

Nakon poduže stanke, Ronan se vratio prvoj ljubavi – glazbi. U međuvremenu irski je pjevač čak pet sezona bio član žirija australskog X-Factora, mentorirajući dva pobjednika uključući 15-godišnju Marlisu Punzalan.

Za novo izdanje Keating kaže:

- Proveo sam većinu svog života i karijere svima udovoljavajući, radeći što su drugi od mene očekivali i na neki način izgubio sam smjelost da budem svoj. Proteklih nekoliko godina bilo je nevjerojatna pustolovina i najbolje što mi se moglo dogoditi jer sam sada napokon zadovoljan u svojoj koži i istinski sretan. Ovo izdanje je pravi odraz mene samoga i glazbe koju želim stvarati.

Novo studijsko izdanje “Time Of My Life” hrvatskoj je publici dostupno i u digitalnom obliku.(N.Vek.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike