Osijek
AKCIJA RIJEKE LJUBAVI

Podijelili građanima u potrebi odjeću i obuću zaplijenjenu na carini
Objavljeno 12. veljače, 2016.

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi dijelila je jučer novu odjeću i obuću svim korisnicima socijalnih iskaznica u prostorijama socijalne samoposluge za odjevne predmete na Vijencu Ivana Meštrovića.

Okupilo se na tom mjestu jučer kolona građana u nevolji strpljivo čekajući da dođu do komada odjeće i obuće.

Predsjednica Rijeke ljubavi Štefica Čučak kazala je kako su htjeli organzirati modnu reviju, ali nisu našli prostor za tu namjenu pa su odjeću i obuću koja je ranije stajala u tom prostoru ustupili humanitarnoj udruzi iz Bilja koja će donirano podijeliti tamošnjim osobama u potrebi.

Čučak navodi kako je nova odjeća podijeljena isključivo obiteljima sa socijalnim iskaznicama, a na podjeli su bili i volonteri Udruge. U podjeli donacije pomagao im je Romano Kristić, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Osijeka.

- Ovu nam je donaciju namijenjenu socijali donirala Vlada Republike Hrvatske putem Povjerenstva za besplatnu dodjelu strane robe iz Carinskog ureda Osijek. Veseli nas što su socijalno ugrožene osobe mogle same izabrati novu odjeću i obuću pa su zadovoljno odlazili iz socijalne samoposluge Rijeke ljubavi - kazala je predsjednica te gradske humanitarne udruge Štefica Čučak. D. Pejić

Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike