Osijek
HDSSB KREĆE S PRIPREMAMA ZA DRŽAVNU MATURU

Dožupan Dragan Vulin i ove godine predaje fiziku
Objavljeno 13. veljače, 2016.

Šestu godinu zaredom Mladi HDSSB-a organiziraju besplatne pripreme za državnu maturu. Projektom su obuhvaćeni temeljni predmeti - hrvatski i engleski jezik, matematika te fizika kao najtraženiji izborni predmet. U četvrtak navečer održan je koordinacijski sastanak na kojemu je predstavljen raspored predavanja.

- Projektom želimo pomoći prvenstveno maturantima kako bi se što bolje pripremili za polaganje ispita, te upisali željeni fakultet, ali i njihovim roditeljima koji u ovim kriznim vremenima neće morati plaćati skupe instrukcije - pozdravio je nazočne Marin Medved, predsjednik Mladih HDSSB-a.

Zanimljivo je što će i ove godine dožupan osječko-baranjski i predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin sudjelovati kao predavač fizike. Predavanja iz matematike počinju u ponedjeljak, 15. veljače, od 19.30 do 20.15 sati u GČ Donji grad, Trg bana J. Jelačića 25, u utorak je engleski jezik od 19.30 do 20.15 sati u GČ Gornji grad, Trg L. Mirskog 1, a nakon toga na istoj adresi hrvatski jezik od 20.15 do 21.15 sati. U petak, 19. veljače, u GČ Industrijska četvrt, Drinska 2/1 (dvorac Mačkamama), od 19.30 do 20.15 sati bit će predavanja iz fizike.(D.Ku.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike