Mozaik
UDRUGA OSIJEK SUMMER ADVENTURE ORGANIZIRA KONCERT

Popularni će S.A.R.S. 19. ožujka
svirati u Zračnoj luci Osijek-Čepin
Objavljeno 12. veljače, 2016.

Udruga Osijek Summer Adventure (OSA) u suradnji s osječkim klubom Tufna, Turističkom zajednicom Grada Osijeka i Aeroklubom Osijek te uz pomoć brojnih sponzora do ljeta će organizirati seriju rock-koncerata, od kojih je prvi onaj popularne srpske skupine S.A.R.S.

Koncert će se održati 19. ožujka u prijamnoj zgradi Športsko-poslovne zračne luke Osijek-Čepin (Ulica sv. L. B. Mandića 172), koja je za tu priliku preimenovana u zvučnije ime - Hangar. Koncert počinje u 21 sat, vrata se otvaraju u 20 sati, a nakon nekoliko sati dobre glazbe tulum se nastavlja u klubu Tufna, gdje je organizirano druženje s članovima benda. Za koncert grupe S.A.R.S. okupljene će zagrijati predgrupa koju će odabrati organizacijski tim, pa su pozvani svi zainteresirani bendovi koji se glazbeno uklapaju u ovaj koncert da se jave preko službene Facebook stranice https://www.facebook.com/osijeksummeradventure/ ili na mail adresu info@tufna.com.hr najkasnije do 1. ožujka. ”Pripremite se za odličan rock-tulum nakon kojeg nastavljamo sa serijom koncerata u Hangaru”, pozivaju organizatori.T.Levak

Ulaznice od 19. veljače

Ulaznice će se moći kupiti od 19. veljače na sljedećim prodajnim mjestima: fotokopirnice Fotokopi Faks u Radićevoj ulici i u Tvrđi (svaki dan od 8 do 20 sati) i Klub Tufna (od četvrtka do subote od 20 do 5 sati). Cijene ulaznica: prvih 100 ulaznica za parter stoji 60 kuna, a ostale ulaznice: parter 80 kuna, VIP galerija 100 kuna, na samom ulazu 100 kuna, ako bude raspoloživih karata. Broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta prostora, a kako su koncerti S.A.R.S.-a redovito rasprodani, organizatori preporučuju kupnju ulaznica u pretprodaji.

Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike