Sport
BIJELO-PLAVI

Ozljeda kapetana Kurtovića zabrinjava trenera Zekića
Objavljeno 10. veljače, 2016.

OSIJEK – U sjeni događanja oko procesa promjene vlasnika nogometaši Osijeka se pripremaju za proljetnu premijeru u kojoj će se u Gradskom vrtu sudariti s Istrom 1961. Trener Zoran Zekić izvodi "završne radove" na momčadi, a još uvijek ne može sa sigurnošću tvrditi kakvu će momčad moći suprotstaviti Puljanima. Naime, izvan stroja mu je jedan od ključnih igrača, kapetan Hrvoje Kurtović.

- U ovom trenutku vrlo je neizvjesno hoće li on moći nastupiti. Ima problema s ložom zbog kojih nije odigrao ni posljednji susret na pripremama u Međugorju protiv Viteza. Tada smo mislili kako će se ta ozljeda smiriti, ali on još uvijek nije u punom pogonu. On bi igrao, ali moramo još vidjeti hoće li moći. Kapetan je vrlo važan za našu igru jer daje potrebnu agresivnost na sredini terena. S njim i bez njega nismo ista momčad - kaže Zekić.

Ostali su, zasad, svi zdravi, a poznajući kapetana Kurtovića, ako bude postojao i najmanji izgled za nastup, on će u subotu povesti svoje suigrače prema, nadamo se, prvoj proljetnoj pobjedi. (D.Kl.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike