Gastro
ISKORISTITE POSEBNU AKCIJSKU PONUDU SVJEŽE RIBE I MORSKIH PLODOVA U KONZUMU

Više ribe na jelovniku – odlična korizmena odluka
Objavljeno 10. veljače, 2016.

Ribu treba jesti dva puta tjedno, pa se zaputite u Konzumovu ribarnicu i iskoristite posebnu akcijsku ponudu svježe ribe i morskih plodova uz cijene niže i do 30 posto.

Iskoristite početak korizmenog vremena i donesite zdravu i dobru odluku! Zavirite u posebnu akcijsku ponudu svježe ribe i morskih plodova u svim Konzumovim ribarnicama koje vas očekuju od 10. veljače. Uz cijene niže i do 30 posto, odaberite svježe namirnice za pripremu najfinijih ribljih specijaliteta.

Jela od ribe tradicionalno se pripremaju u korizmi. Fine riblje juhe, rižota i tjestenine s kozicama, dagnjama, miješanim morskim plodovima, svježa riba uz lagane povrtne priloge neka se nađu i na vašem stolu.

Raznolika prehrana temelj je za očuvanje zdravlja i vitalnosti organizma, a riba je neizostavan dio ujednačene prehrane s brojnim koristima za zdravlje. U svakoj životnoj dobi prehrana bogata ribom čini našem tijelu dragocjenu membranu od brojnih bolesti i neželjenih zdravstvenih tegoba, stoga se preporuča ribu konzumirati najmanje dva puta tjedno.

Za pripremu ukusnih ribljih specijaliteta prvi i najvažniji preduvjet je svježa riba. Sigurno ste se prilikom kupnje u ribarnici često zapitali je li riba svježa, kada je i gdje ulovljena? Konzum ribarnica nudi dnevno svježu ribu, s naglaskom na jadransku ribu određene sezone ulova. Garancija svježine i kvalitete suradnja je Konzuma s više desetaka domaćih dobavljača od Istre do krajnjeg juga Hrvatske. Na vama je uz pomoć naših djelatnika odabrati pravu ribu za recept koji ste odabrali, očišćenu i prema potrebi već filetiranu. Način na koji ćete ju pripremiti ovisi o vama i o ukusu vaših najmilijih. Više ribe na jelovniku neka bude vaša korizmena odluka!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

2

3