Crna kronika
ALKOHOL KRIV ZA ŠEST PROMETNIH NESREĆA

Pod utjecajem alkohola
sletio VW Golfom u kanal
Objavljeno 9. veljače, 2016.

GRADIŠTE/POŽEGA - Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći u nedjelju oko 5.45 u Ulici Matije Gupca u Gradištu. Nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak iz Gradišta, vozeći Golf županjskih registracija, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći 31-godišnji je vozač teže ozlijeđen, a 18-godišnji suvozač lakše. “Očevidom je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola”, doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U Požeško-slavonskoj županiji policija je tijekom vikenda na triježnjenje odvela pet vozača. U petak su prometni policajci oko 23.25 u Frankopanskoj ulici u Lipiku zaustavili Mercedes kojim je pod utjecajem 1,76 promila alkohola u krvi upravljao 22-godišnjak. Istoga dana oko 23.50 u Ulici bana Jelačića u Velikoj zaustavljen je Audi austrijskih registracija kojim je pod utjecajem 2,23 promila alkohola u krvi upravljao 48-godišnjak.

U subotu oko 19.45 na županijskoj cesti između mjesta Sloboština i Milivojevci policajci su zatekli 58-godišnjaka koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao neregistriranim traktorom IMT pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,98 promila. U nedjelju oko 1.45 u Ferovcu je zaustavljena Škoda kojom je upravljao 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,61 promila. Istoga dana oko 18.55 u Ulici Matije Gupca u Pakracu policajci su zaustavili Nissan koji je pod utjecajem 1,22 promila alkohola u krvi vozio 54-godišnjak.S.Lacić

Pijani vozači završili su na triježnjenju i protiv njih slijedi prekršajna prijava

Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike