Crna kronika
TRAGIČAN EPILOG POŽARA U PRERADOVIĆEVOJ ULICI U ILOKU

Vatrena stihija usmrtila 48-godišnjaka
Objavljeno 8. veljače, 2016.

ILOK – U požaru obiteljske kuće u Iloku jučer je smrtno stradao 48-godišnjak, jedan od dva vlasnika kuće, dva brata koja su, kako kažu Iločani, sama živjela u kući koju je buktinja teško oštetila.

Požar u kući na broju 52 u Ulici Petra Preradovića u tzv. Slovačkom kraju izbio je oko 15 sati. Oko sat i pol kasnije iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javili su da je požar ugašen, a u tijeku je bio očevid kojim će se utvrditi što je dovelo do požara koji je bio koban za 48-godišnjeg Iločanina. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Ilok kažu da je požar već bio u poodmakloj fazi kada im je stigla dojava i kada su, žurno, izišli na teren. – Već je to bila buktinja. Prozori su popucali od plamena i visoke temperature – navodi zapovjednik JVP-a Ilok Ivica Bošnjak. Dodao je i kako su požar uspjeli ugasiti prije nego što je zahvatio cijelu kuću, iako je već i prijetilo da buktinja zahvati i krovište kuće. Tek nakon što su požar ugasili, vatrogasi su dobili informaciju da bi se u kući mogao nalaziti netko od stanara i tada su krenuli u pretraživanje.

Beživotno tijelo 48-godišnjaka pronašli su u jednoj od prostorija koje nisu bile zahvaćene plamenom, ali je soba bila puna dima i u njoj je vladala, kažu vatrogasci, toliko visoka temperatura da se, kao i u hodniku, počela topiti plastika. Nesretnom Iločaninu se, nažalost, više nije moglo pomoći. Kako se moglo doznati, kuća je grijana s pomoću peći na drva, no o uzrocima požara više će se znati danas kada bude dovršen policijski očevid.S.Butigan

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike