Regija
NATJECANJE MLADIH GLAZBENIKA

Violinistica Petra Jozinović osvojila prvu nagradu na natjecanju u Križevcima
Objavljeno 6. veljače, 2016.

VINKOVCI-Natjecanje mladih glazbenika "Sonus op.2" održano je u Križevcima, za discipline: solfeggio, klavir, violina, harmonika i udaraljke u vremenskom razdoblju od 5.-7. veljače 2016.godine.

Učenica Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca Petra Jozinović osvojila je prvu nagradu sa visokih 95,33 boda u disciplini violina i dobila pohvale od tročlane komisije i izuzetnu pozitivnu reakciju publike.Petra je nastupila pod vodstvom nastavnice Ivane Rački uz klavirsku pratnju korepetitorice Silvije Bauer, nastavnice u Glazbenoj školi Josipa Runjanina.

- Uložili smo puno truda u vježbanje kroz posljednjih nekoliko mjeseci.Konkurencija je bila raznovrsna i dobro pripremljena. Uzela bih u obzir da je bilo natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske. Učenica Petra Jozinović je sretna i iznenađena zbog osvojene prve nagrade obzirom da joj je to prvo natjecanje u životu.Nada se i uspješnim rezultatima na idućim natjecanjima koji već slijede ovaj mjesec, istaknula je Ivana Rački, nastavnica.

Glazbena škola Josipa Runjanina Vinkovci pod vodstvom ravnatelja Darka Domaćinovića se može pohvaliti da u svojoj školi ima pravi rasadnik talenata koji osvajaju prestižne nagrade na velikim natjecanjima, što je samo potvrda kvalitetnog rada u ovoj školi.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

Najčitanije iz rubrike