Regija
U GRADSKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI VINKOVCI

Radionica ''Naštrikaj mi zagrljaj''
Objavljeno 6. veljače, 2016.

VINKOVCI - U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci održana je zanimljiva radionica ''Naštrikaj mi zagrljaj'' koja je bila prva od dvije koje će ova ustanova organizirati.

Valentinovi se bliži, a treba nešto lijepo napraviti za poklon. Kako je prošle godine ovakva radionica bila napravljena u povodu Međunarodnog dana zagrljaja, ove godine su se odlučili za dvije radionice u povodu Valentinova. Na ovoj radionici vidjeli smo puno žena, kao i baka koje su došle prenijeti iskustvo na mlađe djevojke, kao i žene koje su željele nešto korisno naučiti.

Djevojke su s puno entuzijazma upijale svaki korak, te se rezultat vidio na kraju gdje smo imali započete male šalove, kao i buduće džempere .Posebno je bilo zanimljivo vidjeti i najmlađe, jednu djevojčicu koja je s puno strpljivosti učila prva korake u štrikanju.

Uz puno veselja, te jako puno savjeta uspješno je privedena kraju prva radionica, dok je druga zakazana za 12.veljače u 17.00 sati. Svi koji žele doći na ovu radionicu moraju ponijeti vunu i igle, a za uzvrat će dobiti nova prijateljstva i puno korisnih savjeta.Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana