Regija
PET LUDIH KARNEVALSKIH DANA

Mačka s dekolteom proglašena
najljepšom na 19. Vinkovačkom karnevalu
Objavljeno 6. veljače, 2016.

VINKOVCI-Caffe bar "Palace" u Vinkovcima bio je pretijesan za sve one koji su došli na ovogodišnju karnevalsku zabavu koja je ove godine zablistala u punom sjaju u okviru 19.Vinkovačkog karnevala

Kako je izabran novi vinkovački gradonačelnik, sve je trebalo dobro proslaviti uz veliku karnevalsku zabavu. Caffe bar "Palace" bio je u šarolikom izdanju, a mnogi su se potrudili da imamo puno orginalnih maski kako dolikuje jednoj karnevalskoj zabavi.

Poznati Orion Full band iz Vinkovaca podigao je atmosferu do usijanja, nakon čega je uslijedila zanimljiva nagradna igra, a trebalo je bez pomoći ruku pojesti krempitu, među pet sudionika ove zanimljive igre, prvo mjesto odnijela je svestrana Maja Medaković koja se skoro ugušila kojom brzinom je pojela krempitu.

Miss karnevala uvijek je nešto posebno, a ove godine smo imali deset sudionica koje su se natjecale za laskavu titulu pobjednice.Miss ovogodišnjeg 19.Vinkovačkog karnevala je Mačka s dekolteom (Tea Čuljak iz Cerića), prva pratilja je Madame Bovary (Tihana Cindrić iz Ivankova), dok je druga pratilja Crvena vražica (Andrea Gagro Soldo iz Vinkovaca).

Kad je bilo poznato tko je  najljepša s ovogodišnjeg karnevala, preostalo je izabrati najbolju masku, a ta titula otišla je u ruke ovogodišnjem pokladnom gradonačelniku Janku Bananku, druga pratila je Marilyn Monroe, dok je prva pratilja bio transvestit.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

VATROGASNA ZAJEDNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - REZIME 2023. GODINE

Vatrogasci imali 1600 intervencija

Najčitanije iz rubrike